STRIPES

Naljakas mõelda et paar päeva tagasi pidi veel jakke ja mütse kasutama. Ma olen lihtsalt nii õnnelik et see suvi lõpuks kohal on ning homme põrutame sõbrannadega Pärnusse nädalavahetuseks, mis tuleb megaaa! Rentisime korteri, et lihtsalt lõõgastuda ning tähistada sõbranna juubelit, ega veerand sajandit pole naljaasi! Mul on terve õhtu suu kõrvuni olnud, sest enam ei pea neid lühikesi pükse ja seelikuid ainult kapis vaatama! Whoop-whooop!
Aga mul pikka juttu pole, sest tahtsin Teile näidata paari päeva taguseid pilte, mis enne ilusat päikeseloojangut jäädvustatud said. Viimasel ajal kannan palju seljakotte, sest väntan igalepoole rattaga ning pole siiani jõudnud omale korvi muretseda. Seljakotti mahub ka kogu elu ära, mis on muidugi hea. Ma hetkel olen juba täiesti nädalavahetuse meeleolus ning lähen edasi pakkima oma päevikaid! Loodan ka mõned suvised outfitid üles pildistada. Pärnu, here we come!
***
It's so funny to think that few days ago we had to wear hats and jackets but now you only need some shorts and tops. Freaking amazing weather! Right now I'm so excited cause I will go tomorrow to Pärnu (Estonian summer capital) with my girls and we will have an awesome weekend! I think I'm so excited cause finally I can wear some bikinis and shorts and I ain't gonna need a jacket. So nice!
We shot those pictures few days ago after I had cycled 10 km to my sister's place. This outfit was perfect for that. Now I'm gonna start packing for the weekend! Pärnu, here we come!

4 kommentaari

  1. Nii mõnusa vaibiga pildid ning ägedad tossud!

    Ma ise samamoodi see nädalavahetus Pärnu - ka nii ootan! Suvi on seal ikka palju parem :))))

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suvi on tõesti seal parem ja üldse ei tahtnud ära tulla!

      Kustuta
  2. Supah outfit! Ja suund Pärnusse on ideaalne plaan, arrmastan Pärnut, eriti selle kevadisi & suviseid õhtuid! Kuidagi nii mõnus meeleolu on seal siis. :)

    VastaKustuta

Back to Top