Baltika uue aasta pidu!

Nädal aega tagasi toimus Tallinna uues Chocolate Clubis Baltika uue aasta pidu! Ma ausalt ei tea kus kuu peal ma vahepeal olin, aga sain peost teada eelmise päeva õhtul, kuigi mind oli juba detsembris  ära regatud haha. A, ja siis sain teada veel seda, et teema on Gatsby. Ma olin niiii happy, sest ma olen ammu juba tahtnud sellist teemapidu! Kuigi pärast selgus, et teemaks on Catsby ehk jah.. mina aru ei saanud haha. 
Pidu oli lahe ja meie Moetänav sai ka tunnustatud!

MOETÄNAVA NOORED TEGIJAD!

Selline üllatus oli ka, et valiti välja 4 kõige paremini teemasse riietunud inimest ning ka mina olin üks nominentidest ning võit tuli koju ära! Juhuuuu! Võitin 100 euro väärtuses iluprotseduure.  Saan lõpuks ilusaks haha. Vähemalt oli reede õhtu meeldejääv :)  Loodan, et varsti jõuavad minuni ülejäänud pildid ka, näiteks need kus ma kogu aeg esireas kaasa laulsin "valgeid öid" jne... :D Seniks aga ilusat reede õhtut!

Piltide autor Tiit Mõtus

3 kommentaari

 1. Situs resmi ayam laga bangkok
  UNTUK INFO LEBIH JELAS SILAHKAN HUBUNGI KONTAK DI BAWAH INI :
  wechat : bolavita
  line : cs_bolavita
  whatup : +6281377055002
  BBM: D8DB1C57

  VastaKustuta

Back to Top