VOLGA

Skirt- made by myself // Blouse-from Vietnam // Sneakers- Vans // Bag- Primark // Hat- Monton
Jaanipäev möödas ja tundub et ka suvi hakkab kohale jõudma. Siiani harjumatu, et oota, et peagi mingit vatijopet selga ajama? Igatahes, peale jaanipäeva hakkasin kiirelt õele kleiti tegema, sest pühapäeva õhtul oli neil peiksiga suuremat sorti fotosessioon, mille pilte ma päris kindlasti ka siin jagan. Ma alguses ei tahtnud seda üldse teha, sest see oli megakeeruline ja pidasime nagu õed ikka miljon tüli maha ja lõpuks ikkagist tegin selle valmis. Enne oli vaja ikka draamat teha nagu setukatele kombeks. Aga laupäeval kui kleit valmis, olime jälle sõbrad ja õe peiks sai lõpuks selle kaua tehtud kaunikese Volga valmis!! Ainult 2,5 aastat kulus. Selle puhul kruiisisime mööda linna ringi ja püüdsime pilke. Pärast autost välja minnes oli imelik tunne, et miks keegi enam ei vaata... 15 minuti kuulsus oligi kadunud. 
Uhke päeva puhul tuli ka uhke seelik selga ajada. Peaaegu et sama outfiti kandsin ka Lookbook8 esitlusel, aga mingeid pilte blogisse ei jõudnud kuna kaamera jäi kenasti koju ja neid telefoni kvaliteedi pilte ma siia panna ei taha. Aga miks mitte siis kanda uuesti ja poseerida kauni Volga tasutal? Ma olen siiani vaimustuses sellest autost ja tahaks juba uuesti sellega ringi kruiisida. Rooli ma muidugi ei lähe, sest sellest käigukasti asjast ei jaga ma tuhkagi, aga kaasistujaks sobin ideaalselt.
***
Time to start writing in English again, been pretty lazy lately. I should practice it cause in 2 months I'll be living in London. Omg!  Well, Midsummer Eve celebrations are over and my 5 free days too but somehow I still managed to spend my free days behind sewing machine. My sister had a photoshoot with her boyfriend on Sunday and ofcourse I had to sew a dress. Well, it was a pain in the ass because it was complicated dress and I did'nt want to do it but in the end ofc I did it. At least I'm gonna get nice photos for my Portfolio. :P  But on Saturday we were driving around with this old but beautiful Volga! Everybody were looking and I felt like a celebrity.. until I stepped out from the car and headed back to my real life... Well, that was my 15 minute fame. 
Ofcourse fancy car needs a fancy skirt so I wore again almost the same outfit as in Lookbook8 event. What can I do when I love my own skirt sooo much. I'm still amazed of this car and I think my sister boyfriend did a really nice job! Congratz! 

Kommentaare ei ole

Back to Top