SUMMER VIBE

No kui mõnus ja lahe nädalavahetus sõbrannadega oli Pärnus! Hommikul kuueni tantsida rannas- pole probleemi. Me renditud korter oli ka superlahe ning ilm oli täpselt nii nagu suvel peaks! Ahhh, tahaks tagasi. 
Laupäeval randa jalutades saigi see mõnus suvine valge-sinine outfit selga valitud. Ma nii ootasin et saaks seda triiksärki juba lühikeste pükstega kanda. Loodan, et see ei jäänud viimaseks korraks sel suvel. Tahan ju Positivusel ka kanda igast mõnusaid festari outfite! Rääkides sellest, siis oi kui väga ma ootan oma neljandat Positivust! Tom Odell on jälle tagasi ja päris kindlasti olen ma seal esireas. Ja peale Positivust saan juba rahulikumalt suve nautida koos oma peiksiga, sest kõik tellimustööd on selleks ajaks tehtud. 
***
Oh my god how awesome weekend we had in Pärnu! No problem to dance at the beach until 6 am morning. Damn, take me back there!
When we walked to the beach on Saturday I chose to wear this white&blue outfit what is perfect for a beachday. I was really looking forward to wear this shirt with short summertrousers. Finally! I hope  it's not gonna be last time in this summer. I really wanna wear those also in my fourth Positivus music festival!! Yayyy!!! I can't wait because Tom Odell is this year there again so hell yeah I'm in front row! After next weekend I finally have more time to relax and enjoy my summer! 

Kommentaare ei ole

Back to Top