TAKING A DAY OFF GOT ME FIRED

Mu maasikafarmi karjäär on selleks korraks läbi. Sain oma puudu olevad farmipäevad kirja, vahepeal väikse vallandamisdraamaga.  Mis siis esmaspäeval juhtus? Ma arvan et väga paljud inimesed vaatasid kuulsat poksimatši pühapäeval, seda minagi, koos oma farmirahvaga Perthi kõige uhkemas kasiinos hommikul kell 10. Ütleme siis nii et pidu algas varakult ja kestis hommikutundideni ning mu farmisõbrad suutsid mu ära rääkida et ma järgmine päev tööle ei läheks ja nendega linna jääksin. Nii see ka läks, hommikul helistasin managerile, kes ei vastanud ja siis saatsin sõnumi. Andsin ka oma supervisorile teada ning kuna mul oli siis vaid 2 päeva puudu ja pidin lõpetama teisipäeval, saatsin teisele managerile sõnumi, et kas saaksin pikendada oma töötamisaega ja jääda neljapäevani. Oma vabaks võetud päeval chillisin siis mina oma farmikatega rannas ja veetsin megalõbusat aega kuniks sain sõnumi, et kuna ma ei teatanud õigel ajal oma töölt puudumisest, olen vallandatud. Hahah! Mismõttes nagu! Vahetasime veel paar sõnumit, sest ma olin teinud kõik ettenähtud liigutused vaba päeva küsimiseks (see väga tavaline siin, sest oleme casual töötajad) ja minul oli ka see esimene kord kui küsisin päeva vabaks.  Korralik korjaja nagu ma olen, alati positiivne, viisakas, ajast kinni pidav jne ehk null varasemat kaebust. Isegi kui sain Eestist väga rasked uudised eelmine nädal, olin vagude vahel korjamas. Mis seal ikka, chillisime edasi ja tegime nalja et noh, 2 päeva puudu ja sinna mu viisa läks aga vähemalt oli hea pidu! Ja tõesti oli, sest ma leidsin siit omale sõbrad, kes on lihtsalt niiii minu inimesed ja kellega naerdes saab eriti lihtsalt kõhulihased. Õhtul hilja jõudsin farmi ja hellasin siis sellele managerile, kes on tuntud kui kõige hullem bitch ever ja läksin siis temaga rääkima, et ikka oma tööd tagasi saada. Pool tundi vestlust ja terve aeg tema ütles ei ja mina aga lajatasin põhjusi vastu miks peaks olema ja. Ehk siis see teine manager oli edastanud mu sõnumi alles pärastlõunal ja no wonder et nad mu lahti lasid.  (Jah,seal farmis oli iga liigutuse jaoks eraldi manager.) Ma pole vist elus midagi nii väga luninud ja veel maasikakorjamise tööd! Ise ka naeran siiani seda olukorda! Milline naljanumber aga noh, tagasi oma töö sain, 2 puuduvat päeva sain ka kirja ning eile tegin oma viimased korjamised! Poleks ealeski uskunud et seda ütlen, aga mul oli kahju ära minna ja selleks on vaid üks põhjus-seal olevad inimesed kellega igapäevaselt koos hommikust/lõunat/õhtust sööd, kellega naerad selle kohutava koha üle või vagude vahel maasikasõda korraldad! Ehk mu perekond! 
Ma olen täna täiesti pilvede peal, sest hommikul taotlesin oma teise aasta viisat ja kujutage ette, 4 kuud rasket tööd, palju stressi, neid eneseületamisi ja lihtsalt nii palju enese motiveerimist.... 
JA MA SAIN OMA TEISE AASTA VIISA MINUTIGA!!!
Te ei kujuta ette ka, mis pingelangus mul on, ma olen lihtsalt niiii niii õnnelik ja olen rohkem kui valmis uuteks seiklusteks! Täiesti uskumatu, sest tavaliselt läheb taotlusega aega paar nädalat ja vaid üksikud inimesed saavad selle koheselt ja tundub, et see õnnepilveke oli täna minu kohal! Ma reaalselt täitsin avalduse ja maksin ära ning koheselt sain e-maili. Alguses arvasin et see on mingi nali, et lihtsalt kinnitusmeil, aga ei!!! Jõudsin just eile õhtul Marilyni juurde ja täna hommikul ringi hüpates ja reaalselt õnnepisaraid valades, olid mu emotsioonid igasse suunda. Marilyni ema andis mulle veinipokaali kätte ja kell oli alles 10 hommikul, ma polnud jõudnud hommikusööki süüagi haha! Ma vist polnud oma sünnipäeval ka nii õnnelik! Igatahes, nüüd viimane päev Perthis ja homme juba uued seiklused!
/ / / 
My strawberry career is over, got my missing farm days for second year visa and also a little bit of drama. So what happened on Monday? Probably a lot of you guys were watching a fight on Sunday, we did that too, with my farm familia at the Crown casino in Perth. Party started already 10am and continued until next day morning hours. That was a proper Sunday session for sure! Anyways, somehow my farm mates convinced me to stay in Perth and skip work next day. They all had taken a day off for Monday. Obviously not me because I only had 2 days left at the farm and was supposed to leave on Tuesday. Of course I didn't make it to work, I called our manager in the morning who didn't answer and sent a text then. I also informed my supervisor, so I thought everything was safe and sound. While chillin at the beach with my friends, I got a text that I'm fired. Hahaha! Alright then, a bit confused that how everything ended like that, but after few texts, my manager agreed to talk to me in the evening. Well at least the party was legendary!  This whole situation was just ridiculous because I literally had only 2 days missing and I had every right to ask a day off. Especially because of I'd always been happy and positive and good worker, even if I got really devastating news from back home. I actually needed that day off, just to relax and be away from farm. So after awesome day at the beach, I finally made it back to farm and was facing this serious conversation. All the time she was saying no to me and I was finding reasons why I should continue. This farm itself is a joke and horrible place to work and there I was, begging my work back! What a joke! Anyways, finally I got it back and had to stay there until Friday. Even tho I had a bit different plans for my last days in Perth, I don't regret staying there. I had so much fun with my farm family and I will miss the people for sure. Met so many amazing travellers all around the world and had so much fun! But talking about today. 
I GOT MY SECOND YEAR VISA!
It took me only a minute! I still can't believe it! 4 months of hard work and so much struggle, I got it granted with a minute! It's just fucking unreal! I applied in the morning and normally it will take few weeks and I've heard stories how some people get it straight away, but I never believed this will happen to me so I guess I got lucky!!! After all the struggle, I guess I've deserved this! I've been celebrating the whole day, literally my friend passed me a glass at 10am just to calm me down haha! I even hadn't had any breakfast hah! I am so crazy happy and so ready for new adventures! Last 24h in Perth and then it's time to start a new chapter! Cheers to another year in Australia! 

Kommentaare ei ole

Back to Top