THANKS AUSTRALIA FOR MY JOBLESS MONTH

 Nagu instagramist lugeda võis 2 nädalat tagasi, siis sain veits "halvad" uudised. Iseenesest oleksin pidanud lakke hüppama õnnest, sest sain oma student viisa, aga minul hoopis jooksid pisarad, sest see tähendas kuu aega ilma tööta olemist! Ma olin reaalselt šokis, kui sain need uudised, see oli tõesti nii ootamatu ja täiesti võimatu!  Mu plaan oli töötada nii palju kui võimalik enne kooli, et koguda raha tulevaste trippide jaoks ehk olles "bridging" viisa peal, aga kuna mu student viisa võeti vastu reaalselt 1 päevaga, siis tingimused on, et töötamist võib alustada ametlikult kui kool algab ning vaid 20 tundi nädalas. Keskmine aeg viisa kinnituseks on 3-4 nädalat, tundub et ma sain olla selle õnneliku 1% hulgas kes saab koheselt, jess! Õnneks mu töökoht sai aru, kui endast väljas ma olin ja kuna nad on väga ranged paberimajanduse osas siis mustalt seal töötada ei saa ning võtavad mu 15.oktoobrist tagasi. Mu kolleegid olid samuti toetavad ning jagasid kontakte, kus saaksin mõned vahetused teha. Järgmine päev otsustasin hoopis selle olukorra enda kasuks pöörata ja kasutada neid nädalaid enda jaoks. Seepärast bookisingi piletid Gold Coasti, kus veetsin eelmine nädal paar päeva sõbrannal külas olles. PARIM OTSUS EVER! Nende päevadega ammutasin nii palju uut energiat ja nautisin igat sekundit rannas jalutades. Millegipärast on see linn my happy place.  Selle nädalaga olengi teinud paar vahetust ühes pubis, et mitte täiesti ilma sissetulekuta olla. Õnneks me elame peika perekonnatuttava juures, kus maksame vaid arveid, seega me väljaminekud pole nii suured. Ma arvan, et see lause peab paika, et kõik juhtub põhjusega! Naudin aega iseendale ning võtan ette paar väiksemat trippi! ;) 
See nädalavahetus on Melbourne ikka väga elav, sest siin toimub Austraalia jalgpalli Grand Final, mille puhul ka meie osariigil oli eile lausa riigipüha haha! Küll need aussid ikka leiavad põhjuseid, miks mitte töötada! Muideks, Austraalia jalgpall pole üldse meie jalgpallile sarnane. Ma siiani ei saa aru kuidas nad üldse seda JALGpalliks nimetada saavad, sest see on täielik tsirkus ehk nad tohivad palli käte ja jalgadega lüüa ning visata ning samuti tirimine jne ehk kõik on lubatud. Maailma kõige koledam spordiala haha! Aga siin on see väga teemas! :D Jagan ka pilte, kui mõned nädalad tagasi Liiliaga käisime klõpsimas ja lõunatamas, sest ega Melbournes iga päev 24 kraadi ei ole haha! Selle puhul pidi ka seelikult tolmu pühkima!
***
If you follow me on instagram, then you already know that 2 weeks ago I found out "great" news that my student visa got granted.  I should have been over the moon about it, but instead I was devastated haha! Why? Because that meant one month without work and without any income. The law here is that you aren't allowed to work until your course starts. If I'd been on bridging visa, I could have worked unlimited hours. My great plan was to be on bridging visa as long as possible and work as much as I can to save up for future travels, but that plan got cancelled. I really was so upset about it, because I wasn't expecting this to happen so fast!!! Average time for student visa process is 3-4 weeks, but mine literally got granted in 1 day!!! I guess I was the "lucky one".  The venue where I work at, is very strict so I can't work there until my course starts. So I had to take a 4 weeks break! 
Next day I decided to turn that situation around and use that time for myself! Money comes and goes, right? So I booked flights to Gold Coast to visit my friends. It was the best decision ever! Last week I spent few days there and really enjoyed every second of it! It was such an amazing little getaway!! So I guess everything happens for a reason! ;)
This week I'm doing also some shifts at the pub thanks to my manager who got me that little job! ;) So luckily I still have some income. :P Melbourne is also very busy this weekend because of the AFL Grand Final. Our state even has a public holiday because of football! Oh well, any excuse not to work for Aussies! 

Kommentaare ei ole

Back to Top