MY HAPPY PLACE

Mul pole vist mõtet uuesti kirjutada, kui õnnelik ma olin Gold Coastis tagasi olles! Sinna jõudes viskasin koheselt bikiinid selga ning randa!  Oii kuidas ma igatsesin ookeanit! Need paar päeva võtsin ka aega, et pidada aru endaga, kas tahan sinna tagasi kolida. Eks näis, võib-olla järgmine aasta võib mind sealt ülevaltpoolt jälle leida, sest me mõlemad peikaga ei taha seda Melbourne talve enam kogeda! Tuleviku plaanid on hetkel meil ikka väga-väga lahtised, aga üks asi on kindel, me leiame koos lahenduse! Seniks aga naudin kevadet ning peagi saabuvat suve siin! ;)
***
I think I even don't have to write again how much I love this place! I was so so happy to be back there and goosh how much I had missed the ocean! I just love the sound of the waves and always after a walk at the beach I feel energised. Going back there was a bit scary for me, because I was afraid of not wanting to go back to Melbourne. I took some time for myself and thought about moving back there. But right now I feel settled in Melbourne and it feels home, but will see what the future holds for us. Also the weather is improving daily so hopefully soon I can run around in summer clothes in Melbourne! ;) 

1 kommentaar

  1. Haha, ma ei saa aru, mis sul Melbourne-i talve vastu on. :D Google ütleb, et kõige külmem on pluss 6 soojakraadi, meil siin pariisis viskab -5 jne, eelmine aasta olin isegi eestiga sarnane -13 ja nii ja lund sadas seegi talv, mis siis et oli soojem kui eelmine aasta.

    VastaKustuta

Back to Top