LIFE UPDATE, NOT ALWAYS A FAIRYTALE

 Väike update mu elust! Eelmine nädal suutsin raskesti haigeks jääda ja kui laupäeval ärkasin üles üks silm pooleldi kinni, sain aru et arstile minek on vältimatu. Diagnoosiks põskkoopapõletik ja põletik silmas. Söön nüüd rõõmuga antibiootikume, loputan oma nina soolaveega ja endiselt ravin end kõikvõimalike vahenditega, sest see peavalu on ikka next level shit. Ei tea kuidas on võimalik sellises kuumuses nii haigeks jääda, aga mina sain sellega igatahes hakkama!  Ei saanud ka tööle minna paar päeva, kaotasin niigi neid vajalikke tunde ja raha, aga vähemalt sai Netflixiga parimateks sõpradeks. See kodus higistamine oli väga talumatu ja igav! Eilsest läksin tagasi tööle ja niii tore oli kõiki näha ja jälle sotsiaalne olla! Missest et ma räägin küll nagu läbi nina ja mu hääl on piinlikult totter, aga pangakontole on miskit vaja ja oli aeg kodust välja saada! 
Räägime siis ausalt mu praegusest olukorrast! Pean tõdema, et tulin Gold Coasti valel ajal. Kui mu esimene nädal siin tööl oli nii busy ja ma arvasin et ohhh saan korralikult tunde ja seivida ja elu on lill, siis see väike unelm hakkas iga nädalaga kokku kukkuma, kuniks ma tegin nädalas vaid 14h tööd! Täiesti naeruväärne, sain vaid katta ära rendi ning muud kulutused ja seivingute alla läks 0 dollarit. Aga samas sain vabal ajal avastada uusi kohti ja veeta aega sõpradega. Mõlemal omad plussid ja miinused, tuli lihtsalt see madal aeg üle elada. See hooaeg kukkus siin nii kiirelt ja valusalt, Austraalias sai puhkus läbi ja kõik läksid tagasi kooli/tööle ja 2-3 nädalat tagasi proovisin ka mujale tööd leida, aga mitte keegi ei võta uusi inimesi hetkel, pigem vastupidi,  kõik ootavad suure õhinaga Commonwealth mänge, mis kestavad 4-15 aprill. Kes natuke ajaloost teab, siis kunagi kuulus Inglismaa alla palju kolooniaid, mida hakati nimetama Commonwealthiks. Need mängud on sarnased olümpiale, iga 4 aasta tagant ning erinevad spordialad on esindatud. Alates 1930-ndast aastast on Austraalia hostinud neid 4 korda ning viies kord saabki olema sel aastal ja Gold Coastis. Ehk see üritus toob topelt populatsiooni siia linna ning kõiksugused ettevõtted vaikselt juba palkavad inimesi, aga vaid selleks perioodiks. Ma kujutan ette et ma saaksin väga palju tunde restoranis, aga selleks ajaks on tuuled viinud mind juba Melbourne. Mõnes mõttes oleks äge siin olla ja seda kõike melu kogeda, aga kuna mu viisa on vaid septembrini, siis ma ei taha veel ühte kuud siin linnas veeta. Missest et see koht on väga armsaks saanud, ma olen leidnud nii palju ägedaid inimesi enda ümber ja lahkumine saab veits valus olema. Reisimise üks raskemaid osasid päris kindlasti. Õnneks sain homseks ühte ägedasse kohvikusse proovipäeva ja kuna ma olin haige siis pidin canceldama seda juba kaks korda, aga nad ikkagist kutsusid ja ütlesid et pole hullu hahah! Nüüd viimased 2 nädalat on õnneks tööl kiirem olnud ja asjad liiguvad ülesmäge. Loodetavasti jääb see kestma järgnevateks nädalateks. Thank god et see roadtripi plaan kukkus koheselt ära, sest ma poleks mitte kuidagi seda lubada saanud. Mu plaan veel pole paigas millal Melbourne lähen, seal hakkab vaikselt sel ajal siis sügis, seega juhuuu saab kanda saapaid ja mantleid mida-ma-ei-oma! :D Kuna ma võtan veel rahulikult ja käin see nädal vaid õhtuti tööl ja mingeid seiklusi ei plaani, siis jagan pilte meie seiklustest Lauraga, kui ta mul külas oli! 
***
Little update of my life! Somehow in this heat, I managed to get really ill and when I woke up on Saturday only one eye opened, I understood going to doctors is inevitable. They diagnosed sinus infection and also infection in an eye, so now last few days I've been at home on antibiotics and resting. Yesterday was my first day back at work and it was so nice to see everybody and be social again! But the whole week I will take it easy, because I really can't wait to be healthy again! I will never ever take breathing through nose for granted haha!
But okay, let's talk about the real situation what is going on here in Gold Coast. I have to admit that I moved here at the wrong time. When I first started at work, it was so busy and I thought WOW I will get loads of hours, save up and life is goodie! Well, my little dream started to collapse after 2nd week already when the season dropped and damn how drastically. Finally I got only 14h in a week! That was just ridiculous, I could just cover my rent and food and no saving whatsoever. I tried to look for another job, but most places aren't hiring now because everybody are waiting the Commonwealth Games what will take place on 4-15th of April. It's a sport event similar to olympics, but between Commonwealth what is known as old British colonies. Since 1930 Australias has hosted the games 4 times and this year it's fifth time and in Gold Coast. This city will expect double population for that period and most of the restaurants and companies are hiring people only for this certain time. But I needed another job right away, so 2 weeks ago I went in to some cafes and got an trial, but sadly I had to cancel it because of getting sick but they still wanted me so I'm gonna check out that place tomorrow! Now it's slowly getting busier at work too and hopefully it will last! I don't know exactly when I will move to Melbourne, haven't set the date yet, it's gonna be sad to leave this place because I have met so many great people here but my visa is only until beginning of September and I wanna see and explore more. Australia has so much to offer and thats why I can't do the same mistake again and stay in one city too long. Because of staying at home and living boring life, I can show some photos from our adventures to Springbrook and Coolangatta! 

Kommentaare ei ole

Back to Top