CHASING WATERFALLS

Nädal aega vaikust, sest olen päris busy olnud oma sotsiaaleluga! ;)  Tegelikult mu telefon samuti otsustas lakata töötamast, seega olin päris vihane siin haha! Eriti just siis kui ma ei saa uut omale mitte-kuidagi-lubada, sest 2 nädalat pole üldse tunde töölt saanud ja olen miinuses! Aga sellest olukorrast järgmises postituses!  Mu sugulane Laura tuli samuti neljaks päevaks külla, siis näitasin talle natuke oma linna ja laupäeval võtsime ette ka tripi Springbrook rahvusparki, mis on Gold Coasti ümbruses kõigil must-visit listis. Tund aega sõitu mägedesse, tund aega matkamist alla ja jõudsime kohale! Nii mõnus oli seal ujuda, sest vesi oli külm ja mage haha! Mulle väga meeldib ka ookeanis ujuda, aga ma vist ei harju kunagi ära kui soolane see on! 
***
Long time no see! The whole week I've been actually quite busy with my social life haha! I've had so much fun with my colleagues and I really found such a good place to work! Anyways, my cousin also came to Gold Coast for 4 days and I was dragging her everywhere! So on Saturday we decided to visit Springbrook National park what is like the main must-visit place around Gold Coast. One hour drive to the mountains and one hour hike down to waterfall! Such an amazing place and I really enjoyed a swim there- so cold and refreshing and not salty haha! I love ocean but I will never get used to this saltiness! 

Kommentaare ei ole

Back to Top