GOODBYE GOLD COAST

Eelmine esmaspäev kirjutasin lennukis postituse valmis, aga selle avaldamiseni ei jõudnudki. Ja nüüd seda kõike lugedes on nii imelik tunne, sest need emotsioonid olid nädala eest ja nüüdseks on kõik väga muutunud. Kes instagramis silma peal hoiab, teab et tegin raske otsuse ning jätsin oma elu Gold Coastis, et alustada uut etappi oma inglise peikaga Melbournes. Viimased nädalad olid minu jaoks väga pingelised ja emotsionaalselt segased, sest tundsin end pidevalt kahe otsuse vahel. Mu elu Gold Coastis oli väga paigas, olin leidnud omale tõeliselt ägedad sõbrad, laheda töö ning elu oli tõeliselt hea. Hakkasin aina rohkem tunde tööl saama, rohkem väljas käima sõpradega ning tundsin end nii koduselt. Aga teine pool minust teadis, et mu peika kolib Melbourne ja algne plaan alates jaanuarist oli temaga sinna kolida. Aga vaikselt hakkasid tekkima igasugused muremõtted ja kahtused. Kaugsuhtes olemine nii pikalt ehk 9 nädalat oli väsitav ja kui graafikud ei klapi ja suhtlemiseks ei ole ühist aega siis paratamatult kaugenetakse teineteisest. Õnneks tabasime selle hetke ära ning otsustasime mõlemad et teeme tähtsad otsused koos olles ja anname endast 100%. Peiks tuligi enne Melbourne kolimist nädalaks Gold Coasti ning seda aega sai isegi pikendatud 3 päeva võrra, kuna ma pakkusin välja, et ta peaks lennust maha jääma haha! Need 10 päeva Gold Coastis olid nii nii ägedad! Meie airbnb oli lihtsalt epic ning samuti rentisime auto et külastada Byron Bay'd ning muid ägedaid kohti! Õppisime teineteist veel rohkem tundma ning sain kindlustunnet, et tahan koos temaga Melbourne kolida. See on suur risk mida võtta, sest me pole varem koos elanud ning jätta kindel töö, sissetulek, sõbrad ja elukoht jne... Aga ma tean et ta teeb mind õnnelikuks ja mis mõttega pikendada seda kaugsuhet, tuleb võtta risk ning proovida kohe! Nüüd peale nädalat Melbournes olen lihtsalt nii õnnelik ja rahul et tegin selle otsuse! Ma tulin siia küll paar päeva hiljem, sest tahtsin Gold Coastis oma sõpradega aega veeta ning samuti pidin kõik lahtised otsad kokku tõmbama. Ma olen väga tänulik iseendale, et suutsin need otsused teha üksinda, iseendale vaid mõeldes ja ilma mõjutusteta. Ma ei tahtnud midagi oma pere ega sõpradega jagada, sest teadsin et pean üksinda seda tegema. Nüüd peale kõiki neid nädalaid tunnen ennast nii hästi ja tean et tegin need otsused oma südant kuulates. 
Seega uus etapp Melbournes on alanud ning esimest korda elame peikaga samas ajatsoonis ja osariigis haha! Igatsen väga oma Goldie sõbrannasid ja töökohta, aga kes ei tea siis Melbourne on juba 7-ndat aastat järjest "parim linn maailmas kus elada" niiet usun et saan oma elu siin ka kiirelt paika! Andsin omale nädala, et sisse elada ning linnaga tutvuda aga nüüdsest hakkan ka aktiivselt tööd otsima. Kodu juba leidsime, jagan varsti siin ka pilte, kui oleme sisse kolinud!
***
Last monday I wrote a full post on the plane but never got into publishing it. Now after one week, all my emotions are so different and my outlook has changed so much. So let's start from the beginning with a new post! Who follows me on Instagram, knows that I took a big decision and left my life in Gold Coast and moved to Melbourne with my english boyfriend. But this decision didn't come so easily. Last few weeks were quite tense and emotionally confusing times for me because I felt stuck inbetween two different paths. One part of me wanted to stay in Gold Coast, because I had found awesome friends, good jobs and everything really was perfect and set. I really felt like home. But other half of me knew that my boyfriend is moving to Melbourne and that was actually our original plan to move there together but 9 weeks in long distance were quite stressful and hard, especially when our schedules didn't match and communication slowly started to die. So some doubts started to roll in but luckily we were both on the same page and had long conversations about the situation. We decided to make big decisions together so he flew to Gold Coast before heading to Melbourne and we became more confident about our future together... especially as he cancelled two flights as originally it was only meant for a 4 day stay which soon became 10 days haha! Well we really had  an awesome time! Our airbnb was epic and we also rented a car for few days to explore Byron Bay and surroundings. It was a hard decision to leave my life in Gold Coast but I felt I needed to make the move and be with my boyfriend! One week after and I am the happiest ever with my decision. I don't regret it at all and I am so thankful to myself that I was able to take this decision alone, without friends or family influence and truly listening to my heart and what I want. New chapter has started with my love in a new city! I came here few days later because I wanted to spend some time with my friends and also had to do some closures with work etc. I miss my friends and work but luckily Gold Coast is only 2,5 hours by plane so I will definitely be back! It's pretty awesome to finally live in the same state and time zone with my boyfriend haha! Our first week we spent exploring the city and doing loads of house viewings. From now on we are much more active with job searching too so hopefully everything will be set in one weeks time. So far I am loving this city and if you didn't know, Melbourne has been 7th year in a row "most liveable city in the world"! Not bad at all! Let's see how liveable it's gonna be for me, so far I've been freezing my ass off with 22 degrees only haha!!!

Kommentaare ei ole

Back to Top