TIME TO FLY AGAIN

Et siis nädal on juba Eestis oldud ja aeg jälle lennata hehe! Seekord siis hoopis oma vanasse kodulinna Londonisse. Ma ikka ei oska paigal püsida! Juunis on samuti plaan kaheks nädalaks kuhugi trippida, aga sellest juba pikemalt järgmine kord, kuna see reis tuleb midagi väga teistsugust ja põhisõna oleks vist spontaanne!  Eelmine nädal aga oli väga sündmusterohke, sai õega armsas vanalinnas jalutatud ja söömas/kinos käidud ning õhtul oma beebiootel õega chillida. Ma nii hindan seda kvaliteetaega oma õdedega, kus saab koos chillida ja niisama lobiseda. Tegin veits iluprotseduure, käisin massaažis, juuksuris ja ripsmetes, sest siin on sellised asjad ikka palju odavamad! :D Laupäeval saime Kadrioru restoranis oma sõbrannadega lõpuks kokku ja veetsime super õhtu! Võttis aega päris mitu aastat et lõpuks kõik ühe laua taga oleks!  AGA reedene päev oli minu jaoks vist kõige tähtsam, sest ma sain tädiks!!! Meie maailm on nüüd Rubeni võrra rikkam ja ma olen lihtsalt niiiii megausuppperhappy et ma pean seda siin lihtsalt jagama! Palju aega olengi juba selle pisikese poisiga veetnud ning mu armastus vaid kasvab! Kõigepealt veedan aga nädala Londonis, niiet uus update tuleb sealt! Naljakas mõelda, et eelmine aasta samal ajal oli see mu kodulinn, niiet arvatavasti tuleb päris palju vanu mälestusi seal meelde! 


Kommentaare ei ole

Back to Top