BACK IN ACTION

Oma teisel Eesti päeval käisime mu õe kõhtu pildistamas kui veel võimalik oli ning hüppasin ka mõnele pildile. :P Ma olen täielikult lummatud õe peika kaamerast ja objektiividest, enda Canon mirrorless kaamera tundub täielik kräpp nüüd hah! Ma olen siiiani vaimustuses, et päevad on nii pikad ja valged siin! Ma usun, et sel suvel jõuab seda kaamerat palju rohkem kätte võtta ning jäädvustada hetki! Austraalias olles oli neid imeilusaid lokatsioone oi kui palju aga ise kaamera ette ei sattunud kuna põhjus lihtne- pildistajat ei olnud. :D Üksinda reisimise üks miinustest, aga ma sain timeriga päris sõbraks ning võib-olla peaks ka tripodi muretsema. Peab end sel teemal natuke vist harima, õnneks mul vaba aega siin Eestis on. :P

2 kommentaari

  1. Niiiii ilus valgus piltidele püütud ja ise oled ka nii super cute!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! :* Eestis on lihtsalt parimad päikeseloojangud :)

      Kustuta

Back to Top