#SQUADGOALS

Londonist on juba päris kaua aega möödas aga siia pole ühtegi sissekannet sellest reisist jõudnud! Kokkuvõtlikult võiks öelda, et ma poleks ise ka uskunud kui väga ma seda linna igatsesin. Sealne vibe on lihtsalt nii inspireeriv ja põnev, et mingi osa minust tahaks sinna tagasi kolida. Ma poleks ealeski arvanud, et selline mõte üldse pähe võib tulla, aga seekordne Londonis olek oli väga teistsugune. Võrreldes just sellega, et eelnevalt seal elades olin suhtes ning elasin teistmoodi elu. Vanadel tuttavatel tänavatel jalutamine tõi palju emotsioone ja mälestusi meelde ning arvan et olen selle aastaga ikka väga palju kasvanud ja õppinud.  Mul on ka väga hea võrdlusmoment, mis tunne on välismaale kolida üksinda või oma peikaga. Täiesti kaks erinevat maailma ning mõlemal omad plussid ja miinused. Kuigi minu arvamus kaldub selle poole, et üksinda reisimine/kolimine välismaale on natuke lihtsam. Kaldun vist veits teemast mööda hehe, aga on palju jagada. 
Hetkel tagasi hoopis Londoni juurde ja millega seal tegelesin. Kes ei tea, siis läksin oma inglise sõbrannale külla, kellega tutvusin Londonis koos töötades. Kui ta veebruaris Austraalias oma tädil külas viibis, siis chillisime paar päeva koos ja kuna me saime väga lähedasteks sõpradeks siis otsustasime seda korrata! Laupäeva veetsimegi Chelseas jalutades ning natuke klõpsides, mis lõppes päris suure klõpsutamisega ja õhtul leidsime end juba Wimbledonis tantsimas. Nii hea oli oma sõbranna pool see nädal aega ööbida ning lihtsalt koos chillida ja igasugustest maailmateemadest rääkida. Meil on kuidagimoodi nii hea klapp ja alati oleme ühel lainel kõigega, seega kõikide asjade otsustamine ja plaanide tegemine on eriti lihtne.  Üks asi veel- mäletasin, et seal linnas oli elu nii kallis ja Austraalias ütlesin sõbrannale ka, et London oli ju palju kallim, aga nüüd võtan oma sõnad tagasi! Londonis väljas söömine ja toidupoes käimine on ikka palju soodsam kui Austraalias! Ma ei tea kuidas on võimalik nii kiiresti ära unustada ning kohaneda, aga kahjuks minul see alati nii läheb! :D Londonis olles käisin veel oma vanas heas Kingstonis kus ma enamuse ajast elasin, tegin paar šopingutiiru (see kleit oli hea leid New Lookist), sõin liiga palju head ja paremat, lõunatasin oma Eesti sõbranna ja sugulasega kes seal elavad ning lihtsalt nautisin linnas ringi jalutamist. Minuarust Londoni külastamiseks ongi kõige parem viis panna jalga head mugavad tossud ja lihtsalt ringi tatsata ja sisse hingata selle linna rütmi. See linn ei maga kunagi ning alati on miskit näha ja teha!

PS! Mu blogi on ka esindatud Eesti Blogiauhindadel, seekord REISIBLOGIDE kategoorias ning oma hääle saate anda SIIN! Kui arvate, et olen huvitavalt jaganud oma reisiseiklusi, siis olen iga hääle eest supper tänulik!  

Kommentaare ei ole

Back to Top