HOME SWEET HOME

Juba mõni päev on olnud harjuda vana hea Eesti ja koduga ning võib öelda et tunne on super! Ma ei oska sõnadesse pannagi kui tore oli oma perekonda lennujaamas näha, piltidelt vist saab aimu kuidas mul suu kõrvuni oli. Ma olen nii õnnelik, et saan jälle oma perega laua taga koos istuda ja lihtsalt jutustada igast maailmateemadel.  Ära olles hakkad hindama oma pere ja sõpru veel rohkem, mitte et ma varem ei oleks seda teinud, aga mujal elamine avab natuke rohkem silmi ning mõistad kui vähe on õnneks vaja. Ma näiteks unustasin ära, mis tunne on kraanivett juua (Perthis oli see nagu basseinivesi) või mis tunne on, kui Su kass tuleb sülle nurruma või kui hea tunne on igast sõnast vestluse käigus aru saada või kui äge on see, et kella kümneni on valge!  :D Sellised väiksed asjad toovad ikka suure naeratuse näole ning teevad õnnelikuks! Muidugi tunduvad kõik hinnad ja vahemaad ka väikesed peale Austraalias elamist, aga samas on ka palgatase kolmekordse erinevusega. Mul on siiani olnud 3 lõbusat päeva siin ning arvan et need ülejäänud 3 kuud tõotavad tulla meeldejäävad! Ma isegi ootan huviga seda lörtsi ja lund, mida ilmateade lubas! Kõige rohkem aga ootan seda hetke, mil tädiks saan! Kokkuvõtlikult võin öelda, et kodus on hea tagasi olla!

Kommentaare ei ole

Back to Top