SIMPLE LIFE

Ma pole ammu siia pretty-pretty pilte postitanud aga need pärinevad üle-eelmisest nädalast kui maakas sai linna! See lihtne look on väga minulik ning varsti saab mind Eestis niiviisi ringi patseerimas näha. :P Ma ei jõua ära oodata! Mu ajastus on päris hea, sest siin tuleb vaikselt sügis peale ning võtan viimast sellest suvest. Ise hakkan ka naerma praegu, sest kes ei tea, siis ma olen juba 1,5 nädalat oma uues farmis olnud ning töötan igapäevaselt. Niiviisi naudingi oma "viimast suve". :D  Õnneks mulle on järjekordselt õnn naeratanud ja olen sattunud toreda farmeri juurde, keda võtan kui oma vanaisa hah! Kokkan, koristan, õpetan teda internetti kasutama, pesen koera, näitan talle joogaharjutusi, sõidan traktoriga, karjatan lambaid, sõidan piduriteta veokiga ja jooksen madude eest. Ja kirss tordil on välikäimla. Jah need on farmi-annika seiklused mida loete! Olen siin teinud asju, mida ealeski poleks arvanud et oma elus teen. CV saab ikka korralikult täiendatud. Lähim toidupood ja haigla on 100 km kaugusel ning kodus pole mul ka wifit. Ostan seda kallist mobiilset netti ning mu tipphetked on need kui signaal üldse puudub. Võtan kõike naljaga ja kui rikastavat elukogemust ning tegelikult on mul farmiga väga vedanud. Saan kirja kõik nädalapäevad ning kogu mu palk säilib pangakontol, sest ma ei maksa üüri ega toidu eest ning ka kütus on tasuta. Mu kõige suuremaks hirmuks ongi siinsed mürgised maod ning kui paar päeva tagasi esmakordselt teda põllul ringi sõites nägin siis jõudis reaalsus kohale. Muidugi mu farmer hüppas autost välja ja hakkas teda labidaga taga ajama ja pärast siis ütles: "kui madu näed siis proovi ta ikka ära tappa, nii nagu mina tegin".  Noogutasin suurelt aga olgem ausad, kui ma autost näen madu siis suure tõenäosusega panen hoopis uksed lukku ja vajutan gaasi. :D Igatahes, oht on reaalne ja seepärast ma õhtuti vetsu jooksengi kahe taskulambiga. :D Vähemalt saan palju elukogemust ja mälestusi ning loodetavasti ka teise aasta viisa! 

Kommentaare ei ole

Back to Top