MAKING SOME MEMORIES DOWN SOUTH

Viimasel ajal on mul järjekordselt elus palju muutusi toimunud, kuid nendest seiklustest tuleb paari päeva pärast pikk postitus. Nädal aega tagasi oli mu elu täielik kaos, sest plaan muutus reaalselt iga tunniga ning kui ühel hetkel oled valmis kolima 1500km kaugusele siis teisel hetkel lähed hoopis teises suunas. Selline eluviis vist ei sobiks paljudele, aga sellest pikemalt hiljem! Nüüd olles edukalt Austraalia põldude vahel (jah ma teen neid kuulsaid farmipäevi!) tuli mul suur ookeaniigatsus peale  ja mõtlesin jagada hetki sellest kui külastasin all lõunas Eesti sõbrannat ja ta peikat. Need kaks päeva olid lihtsalt megamõnusad! Külastasime erinevaid randasid, tegime spontaanseid kaljuhüppeid, mille tulemusena jalg natuke puru oli aga see selleks, vähemalt oli lõbus ning mis kõige olulisem, sain eemale Perthist ja näha natuke rohkem Austraaliat! Tõeline kvaliteetaeg ning nii äge oli ringi kruiisida! Kui mõtlen nende kahe päeva peale, mis tundus nagu nädalapikkune puhkus, siis mu süda lihtsalt täitub õnnetundega! Naljakas kuidas vaid kaks päeva suudavad nii värskendavalt mõjuda ning anda uut energiat! Siit tuleb vist üks mahukamaid pildipostitusi mu blogimise ajaloos!

3 kommentaari

  1. kuidas see maailm nii väike on??? vb mäletad mind, mina olen mirjam, töötasime koos shootersis... lühikest aega, aga 2010 suvi oli ning koos me leti taga vähemalt mõned õhtud veetsime. suure ringiga läbi sõber facebooki jõudsin su blogini... ja nüüd leian, et hängid mu peika klassiõe ja tema kutiga teisel pool maailma?

    VastaKustuta
  2. Jaa ikka mäletan! Appikene kui noored me siis olime :D Aga maailm on tõesti väike nagu näha ;) Eestis teavad kõik kõiki kellegi kaudu hehe.

    VastaKustuta

Back to Top