ROTTNEST ISLAND ADVENTURES

See koht on lihtsalt ebareaalne! Tõeline paradiis! Ja sinna saab vaid pooletunnise praamisõiduga. Tavaliselt minnakse sinna vaid päevaks, aga meie otsustasime maksimumi võtta ja jääda sinna ka ööseks. See oli üks parimaid otsuseid üldse! Kaks päeva lõputult ilusaid randu, snorgeldamist, quokkadega chillimist (roti ja kassi vahepealne loom, kes elab vaid seal saarel) ning minipuhkuse nautimist. Elu on seal lihtne, kõik sõidavad renditud ratastega ringi, sest saar on imepisike (4-5 tunniga teeb ringi ära) ja mingit kiirustamist ei ole. Autosid seal väga ei kohta, sest see tavaline reisipakett on praamipilet+ ratas+ snorgeldamisvarustus. Nagu ma ütlesin- paradiis!  Ja parim koht et linnaelust-melust puhata. Sellest on juba 1,5 kuud möödas kui seda saart avastasime, seega suure tõenäosusega lähen sinna varsti tagasi!
Nüüdseks on mu mõlemad sõbrannad Perthist lahkunud, kellega saime lähedaseks aga see ongi reisimise üks osa- alati tuleb goodbye öelda mingi hetk. Õnneks olen leidnud omale uued sõbrad  kellega koos hängida. Nagu näha siis blogimise peal olen ka jälle tagasi ning pildimaterjali erinevatest kohtadest on küllaga! Stay tuned!
***
This place is heaven on Earth! True Paradise! And you can get there only with 30 minute ferry ride. Perfect getaway from Perth. Normally people visit this place in one day but we decided to stay for one night and take it easy. And it was the best decision ever. Two days filled with endless paradise beaches, snorkelling, quokkas, some wine and qualitytime with my friends. We had so much fun and the vibe there is just so relaxed. Everybody are cruisin' around with bycycles and you can't spot almost any cars. Like I said- paradise! I really need to go back there before I'll leave Perth!
For now, both of my friends have left Perth but that is and always will be the hardest thing about travelling. When you get close with somebody and have to say goodbye, but it's just a part of it. As you can see, I'm back with blogging and I have heaps of photos to show, so stay tuned! 

Kommentaare ei ole

Back to Top