MOMENTS FROM KUALA LUMPUR

Nüüd on kuidagi eriti õige aeg kirjutada Kuala Lumpurist, sest oleme tagasi siin, kust alustasime oma n-ö sunniviisilist Aasia trippi, sest Aussi siis ju veel ei saanud. Meil oli terve päev aega surnuks lüüa, kuna tulime siia oma kohvrite järgi ning nii tore oli taasavastada oma tervet kohvritäit riideid! Peale kolme nädalat ühtede ja samade asjade kandmist oli rõõmutunne suur! Reisil olles ei ostnud ma midagi uut kuna esiteks ruumi polnud, nende stiil ei sobi mulle ning hoidsin oma kopikaid Aussi jaoks. Ruumipuudus tekkis vist ka sellest, et otsustasin Laosest megalahedad tuled omale osta... Ärge parem küsige mis mul arus oli. :D Need olid nii hea hinnaga, et ei suutnud neid sinna maha jätta!  Täna siis võtsime kümne euro eest hotellitoa, et oma asju kuskil hoiustada ja siis läksime kinno "Secret life of Pets" vaatama, mida ma olen juba pool aastat oodanud! Appi kui naljakas film see oli! Siin on kinopilet vaid 3,5 eur! Oleks hea meelega veel paari filmi vaadanud. :D
Kuala Lumpur jääb mulle päris kindlasti meelde, sest see oli koht kus saime oma kõige halvemad uudised ja ka samuti palju palju tugevamaks, sest suutsime kogu selle halva ületada ning uue plaani teha. Siin olles me lihtsalt chillisime, avastasime linna, käisime Skybaris (must-go koht), tegime trenni ja kind-of planeerisime oma reisi. Üks meeldejäävamaid hetki oli see, kui rentisime omale korteri airbnb kaudu (hind 40 eur) ning seal oli 37-ndal korrusel infinity pool. Meeletult lahe vaade ja 10x parem kui hotell! Samuti tasuks liituda hotels.com-ga, kuna seal kogud iga 10-ne öö pealt teatud summa, mille saad järgmise öö pealt maha võtta. Seepärast ka oma teise öö veetsime 5 tärni hotellis, mille eest maksime lõpus vaid 20 eur kui õigesti mäletan. Ja kui reisida mitu nädalat siis vahepeal on päris tore võileivaraha eest hotellituba saada. :P Kuala Lumpur on ka shopinguparadiis, seega tasub tulla pooltühja kohvriga ja kopsaka pangaarvega. :D Siin on ka Uber, mis on palju kvaliteetsem ja soodsam kui takso. Ei olnud tore istuda taksos, kus oli vastik lõhn ning terve aeg öökisin. Lõpu poole taksojuht ütles et ohjah keegi enne oksendas... Peale seda ma isegi ei vaadanud punaste taksode poole. Alustustasu on seal 0,66 senti, aga kvaliteet on suht nullilähedane ja nagu mainisin, Uber on soodsam.  Nüüd on aga aeg boardida ja sammud seada Perthi poole, hoidke pöidlaid et kõik hästi läheks!
***
I think now it's the perfect time to talk about Kuala Lumpur because we are back here from where we started our Asia trip. Only for the day tho, because we needed to collect our luggage and just kill the time until it's time for Perth. Damn how great it was to rediscover my stuff! After 3 weeks of wearing same things over and over again, it was pretty nice to open my luggage. While travelling, I didn't buy anything new, because I don't like their style, I didn't want to spend any money and also my bag was full. Mainly because of the lights, what I bought from Laos haha! Don't even ask why I bought them, I guess they were so cheap that I just couldn't leave them there and I was picturing them at our new home. So we needed to kill some time and the best way to do it? Movies!!! We watched "Secret life of pets" and it was so funny! 
I will always remember Kuala Lumpur, because here we got our bad news and also got much more stronger, because we were able to leave all the bad behind and start from the beginning. When we spent our time in Kuala Lumpur, we were just exploring the town, visited Skybar (really cool place), trained and kind of planned our Asia trip. One of the coolest memories from there is, when we rented an apartment (40 eur) through airbnb and we had an awesome infinity pool on 37th floor! Kuala Lumpur is also perfect for shopping, so come with an empty luggage and full bank account. :D Uber is so much better and cheaper here than taxi also, so truly recommend that. But now it's time to board and finally get our feet to Perth, Australia! Wish us luck!

1 kommentaar

  1. If you are traveling for a few weeks, in the meantime, it's pretty nice to get a hotel room for sandwiches.

    VastaKustuta

Back to Top