GOODBYE LONDON

Ei teagi kust alustada. 10 kuud Londonis on läbi ja viimased päevad on minus valitsenud imelik segadus, mida olen proovinud läbi seedida ning otsustasin mõned mõtted kirja panna.  Viimane nädal Londonis oli vägagi hektiline ja täis erinevaid emotsioone. Vaikselt hakkab kohale jõudma, et ma ei lähe tagasi oma tuttavasse kohta, mis oli koduks viimased 10 kuud. Et ma ei lähe tagasi tööle. Ja et ma ei näe oma sõpru arvatavasti vähemalt aasta või rohkemgi. Viimaste kuudega leidsin "oma" inimesed, kes andsid kinnitust mu arvamusele, et kodust teevad kodu inimesed. Seda kõike on palju korraga seedida ning natuke on nagu flashback aastasse 2009, kus peale vahetusaastat olin samas olukorras. Väga raske on panna sõnadesse kõiki emotsioone ja veel raskem mõista, kuid siia kirjutamine aitab mind ennast.  
Viimased neli päeva olen olnud Norras peika suvilas ja andnud aega iseendale. Kogu see tühjus/segadustunne asendub vaikselt tänulikkusega iga kogemuse eest Londonis ja olen õnnelik, et astusin aasta aega tagasi välja mugavustsoonist.  Üks oluline etapp mu elust on läbi ja olnud väga õpetlik. See aeg Londonis ei olnud kindlasti vaid lust ja lillepidu, vaid täis pidevaid proovilepanekuid.  London andis mulle juurde palju enesekindlust ja kasvatas mind tugevamaks inimeseks. Mul ei ole enam mingit kartust, tunnen et saan hakkama igas olukorras ning tean, kes ma olen ning mida ma tahan. Tuleb lihtsalt alati jääda truuks iseendale ja kuulata oma südant. Parim ja lihtsaim tee õnneni. Kõige tänulikum olen oma teisele poolele, kes oli alati minu jaoks olemas ning kellega koos kõndisime seda rada.
Mis oleks parem viis, kui lõpetada Londoni etapp ühe viimase outfiti postitusega.  Sain eelmine laupäev kokku armsa Eesti blogija Birgitiga ning veetsime suurepärase päeva Notting Hillis. See on koht, mida peaks kindlasti külastama Londonis olles, sest need värvilised majad on lihtsalt ülinunnud! Nüüd on mul aga aeg nautida oma pikka suvepuhkust ja varsti kergitan ka katteloort, kuhu kolime augustis. Homme aga asume juba Norra mägesid vallutama ning saab üle pika aja telgis ööbida. :P 
***
Where should I start? 10 months in London are over and last days I've been feeling a bit empty and confused and I think now it's time to share my thoughts and finish my London chapter. Last week there was pretty hectic and filled with different emotions. I'm slowly starting to realise that I'm not going back to my familiar place, what has been home over the last 10 months. That I'm not going back to work. And that I'm not gonna see my friends in near future. They were the ones who made connection with London even stronger. It's a lot to take and it's like a flashback to year 2009 when I came back from my exchange year and had same emotions. It's hard to put my emotions into words and it's even harder to understand it, but writing down some of my thoughts will help to clear my own mind. 
Last 4 days I've been in Norway at my boyfriend's cabin, where I allowed some time for myself. This empty feeling is slowly replacing with gratitude. I am so thankful for every experience and I would like to thank myself, to have the courage to step out of my comfort zone and challenge myself.  One really important chapter is over and it's been a pumpy road with ups and downs. London taught me a lot about myself and gave me more confidence. I became a stronger person and now I know even more who I am and what I want. Just always stay true to yourself and listen to your heart. It's the best and easiest way to happiness. A big thank you goes to my boyfriend, who were always there for me and with who I walked that path. I will always remember my London adventure. 
So what would be better way to finish my London chapter unless with a last outfit post from there? Last Saturday I met Estonian blogger Birgit and we discovered Notting Hill area. I loved all these colorful houses and it's a must when in London! But now it's time to enjoy my long summer vacation and tomorrow we will hit the road here in Norway and discover some new places. Stay tuned! 

Kommentaare ei ole

Back to Top