MAJORELLE GARDENS

 Üks kuulsamaid kohti, mida Marrakechis külastada on kindlasti Majorelle aed. Mis kõlab eesti keeles kuidagi väga naljakalt, vist tuleb sellest et ma pole eesti keelt harjunud enam kasutama.  Tegemist on siis ühe pisikese värvilise ja kireva aiaga, kuhu on mahutatud jumal-teab-palju taimeliike ning mõnus koht ringi jalutamiseks.  Miinus- palju inimesi selle väikse ala peale. Seepärast tasub minna varakult, mida me ka tegime, kuid ikkagist palju sebimist. 
Selle kuulsa värvilise maja taustal piltide tegemiseks pidin järjekorras seisma, sest minu ees olid 2 meesblogijat, kes tegid iga nurga pealt pilte ja mul hakkas nagu natuke imelik ja kui minu kord lõpuks kätte jõudis, ütlesin oma peiksile, et tee kiirelt üks pilt ja aitab :D Raske see blogija elu haha! Kuigi see blogi muutub siin aina rohkem reisiteemaliseks, mis mulle on vaid meeltmööda! :P 
Marrakech on üks suur inspiratsiooniallikas oma arhitektuuri ja olemusega ning muidugi kõiksuguste turgudega, kust ostaks oi-kui-palju nänni omale koju! Need mosaiiktaldrikud!!! Õnneks ma ei saanud seda teha, sest tean et varsti pean siin oma kõik asjad kahte kohvrisse mahutama. See saab olema üks paras katsumus! Ma olen siiani sellest riigist vaimustuses ja tahaks nii väga juba tagasi minna ja teha üks korralik roadtrip seal. 
***
One of the must do's in Marrakech is definitely Majorelle Gardens. It's a small garden filled with different plant species and a lot of bright colors. Loved this blue-yellow combo! It's really nice to walk around there but you have to go there early in the morning because I think it's such a small area and way too many people. But it's a nice and oh my god how beautiful walk there for sure. 
Of course I wanted to take some pictures with that nice background, but in front of me were also two bloggers who took so many pictures and I started to feel a little awkward :D Guess it reminded my own life for me haha! No actually, this blog will be more about travelling and only a little bit of fashion. :P  I'm still amazed of Marrakech and I really can't wait to go back there one day and do a roadtrip! It would be awesome! Marrakech is such an inspirational city and I loved those markets. I wish I could have brought home different kind of mosaic plates but I know that soon I have to fit my life into two luggages so I really couldn't buy anything. We only bought some spices and we have already used them at home and they are so good! 
Hat- Boohoo.com // Top- Superdry // Shoes- New Look // Necklace-Forever21 // Skirt-NewYorker

1 kommentaar

Back to Top