SUMMER BREEZE

 Ja miks see kevad pole juba Londoni jõudnud!? Ma nii igatsen õhukeselt riides käimist. Suht jamps oli naasta mantlite ja sallide juurde.. Õnneks selle paari päevaga sain palju energiat ja inspiratsiooni ning olen valmis viimasteks kuudeks Londonis! Aprillist anname ka korteri ära, sest lõpuks viskas villand sellise summa (1100 naela) maksmisest ning tahame natuke rohkem säästa reisimiseks. Hakkame siis londonlaste moodi shared houses elama, kuid see mind ei heiduta, sest säästame rohkem kui 550 naela!!! Täitsa kreisi ikka, kui laes on siin rendihinnad. 
Muideks, selle kübaraga olen ma reaalselt laulatatud. See on ideaalselt mugav ning justkui pähe liimitud! Päris hea leid £4 eest ;) Ja need päikeseprillid samuti, kiiruga enne matkamist Iirimaa Primarkist ostetud ning täitsa kantavad 2 naela eest :D  Mul on ka päris palju pilte näidata Marokost, seega suvi ei kao siit kuhugi!
*** 
Dear Spring, where are you? Like seriously!! I wanna wear summerdresses without scarfs and coats! It was pretty hard to come back to cold London.. But luckily I got loads of energy and inspiration from our trip to survive in this city for few more months!  First step is to move out from this flat and start living like most of the londoners- in shared house. But I really don't mind, because we will save more than 550 pounds!! Crazy expensive to live here for sure. 
But back to Marrakech and this outfit! Love this shirtdress and my hat. Seriously, I am married with that. I literally wore that every day and I just love love love it!
I still have so many photos to show, so good news is that summer will continue in this blog! 
Dress-shirt - H&M // Sneakers- Adidas // Hat- boohoo.com // Shades- Primark

Kommentaare ei ole

Back to Top