SNAPS FROM IRELAND

Ma olen sotsiaalmeediast suhteliselt eemal olnud, aga seda seetõttu et polnud telefoni haha.  Ja mu arvuti on ka jälle katki.. Õnneks sain mingisuguse asendustelefoni, sest hetkel raha uuele kulutama ei kipu. Pigem naudin Marokot selle raha eest. Viimasel ajal pole üldse leidnud end ka ei kaamera tagant ega eest, kuigi ilmad on kevadised olnud aga vist pigem rohkem hetkes elanud. Õnneks aga olen trennilainel ja sellega on motivatsioon laes! Kolmapäeval tuleb aga mu õde mulle siia külla ning usun, et siis leiab siit ka rohkem postitusi! Plaanis on natuke turistitada. Paar meenutust aga meie tripist Iirimaale. 
***
I've been lately so off from social media but the reason is very simple-I did'nt have a phone haha! But now I got a temporary phone and I can finally use snapchat yayyy! I really don't wanna use money for a new phone because knowing myself well enough, I will probably drop it again :D I haven't used my camera for a while so when my sister visits me next week, I'll probably get more motivation to shoot some pictures! Stay tuned! Right now I can show some snaps from Ireland trip. 

Kommentaare ei ole

Back to Top