HELLO SPRING

 Kes mind Instagramist või Snapchatist jälgib, siis teab et kolmapäevast laupäeva ööni (vana hea hommikune Stanstedi lend) oli mu väikeõde Silje siin ning avastasime päikselist Londonit. Sain ka kauaoodatud musta leiba, njämm! Ilmaga vedas meil ka ikka korralikult, sest päike jättis lausa prillirandid näole. Mõtlesin siin ning järgmises postituses jagada ka mõnda nippi, mida Londonis teha paari päevaga.  Äkki kellegile kasuks! 
Kuna mu õde oli varem siin käinud, siis alustasime päeva London Eye-ga, mida me kumbki varem polnud külastanud ning sellise ilmaga olid vaated head. Ma ausalt ei saa aru, miks inimesed sinna lähevad kui on vihmane ja hall ilm, sest 30 minuti eest tuleb välja käia 25 naela ja siis on vaateks vaid hall mass. :D  Saab ka odavamalt, sest Londoni atraktsioone tuleks online-st osta ning siis ka igast erinevad diilid saadaval. Sinna tasub ka varakult minna, muidu järjekorras seismine tüütu. Edasi läksime vaatasime üle Buckingham Palace ning võib öelda, et Londoni tripp läks väga korda, sest nägime ka kuninganna ära haha :D Seal on võimalik ka näha valvurite vahetust, mis on suurejooneline marss. Kuna me esimese päeva plaan oli hoiduda shopping tänavatest, siis jalutasime niisama ringi ja külastasime ka National Gallery'd. Kes ei taha raha kulutada, siis kõik suured kuulsad muuseumid on Londonis tasuta. Soovitan ka vältida metrood kui just ei ole vaja sõita palju peatusi, sest ringi jalutades näeb palju palju rohkem. 
Leidsin paar nädalat tagasi ka need lahedad hõdedased ketsid ning mõtlesin, et oleks viimane aeg neid siin ka jagada, enne kui ribadeks kannan! Nüüd on mul aeg oma kapp üle vaadata, sest teisipäeva varahommikul on lend juba Marokosse! Kuigi praegu tahaks nii väga Eestisse lennata, sest mu parim sõbranna sai omale pisipoja ning ma ei jõua ära oodata, millal neid juba näen!
***
My little sister was here in London for few days and it was so much fun! Finally I got some black bread, what I miss like crazy! The weather was amazing and you can clearly feel how spring has arrived. We visited London Eye and the views were really nice, even tho London is such a flat city. Our plan was to avoid shopping streets so we just wondered around, visited National Gallery, checked Buckingham Palace and there we also saw the queen haha! I think the best way to see London is to walk around because then you feel the city vibe and experience the most. 

I found those cool shoes from the Office few weeks ago and they are so shiny that even my sister said that you can use them as a mirror :D Well, I like them and I think they add some extra coolness to every outfit. Now I have to hurry up because I've got so much to do! We are going to Morocco on Tuesday but actually I just would like to take a flight to Estonia because my best friend gave a birth and I can't wait to see them! 
Coat, Top- Monton // Jeans- Superdry // Shoes- the Office // Hat- Boohoo // Shades-Primark

Kommentaare ei ole

Back to Top