EVENTUALLY ALL THE PIECES FALL INTO PLACE

Seda postitust kirjutan megaõnnelikuna, sest mul oli lihtsalt niiii imeline päev! Rentisime rattad ja vurasime mööda Central Londonit ja nautisime seda mõnusat päikselist pühapäeva. Sunday well spent for sure! Pildid saabuvad järgmise postitusega. Need pildid on aga tehtud kaks nädalat tagasi, mil oli vist meie viimane nii soe sügisilm, kus jah - saigi ilma jakita ringi lipata. Selle laheda mosaiikseina leidsime Liisaga, kui ta Kingstonit külastas ning ma pidin seda ka siin jagama.  Kuna mulle endale ka tundub, et siia blogisse jõuan vaid iga kahe nädala tagant siis lähengi ajas kaks nädalat tagasi. 
Alustades sellest, et mul on ju uus töö! Ja ma olen megahappy seal! Esiteks, selle kahe nädalaga olen aru saanud, et 5.45 hommikul polegi nii hull ärgata. Tuleb lihtsalt 10 äratuskella panna. Teiseks, ma endiselt ei suuda uskuda et nad mind palkasid nii vastutusrikkale kohale. Kolmandaks, ma sain juba hüüdnime "ida-euroopa gangster". See tuli sellest, et lõpetasin kogu paberitöö ja poe sulgemise 35 minutiga kui tavaliselt juhataja teeb seda tund aega. Ei teagi, kas võtta seda nüüd komplimendina. Mul pidi olema esimene nädal treeningnädal ja arvasin, et osasid ülesandeid hakkan alles täitma hiljem, aga no kus sa sellega. Teine päev juba avasin üksinda poodi. Pfff, ma isegi ei teadnud uksekoode!! Aga nalja meil saab ja kuna nende jaoks ma omandan asju kiiresti, siis ongi see juba naljaks kujunenud, et mulle polnud mingit treeningnädalat vaja. :D Mu tiim on tõeliselt lahe ja naudin töölkäimist väga. Iga päev on erinev ja pakub väljakutset ning arenen seal kiiresti. Aga aitab tööjutust!
Peale oma esimest tööpäeva aga ostsin lennupiletid ja kuhu mujale kui Eestisse! 11-18 jaanuar veedan Eestis oma Sofit nunnutades ja sõbrad, tehke märge oma märkmikusse, sest ma tahan kõiki näha!
Peale oma teist tööpäeva sain aga armsa üllatuse oma kallimalt, kes bookis meile reisi märtsikuusse, seega oma aastapäeva veedame Marokos!! Ma pole siin väga oma eraelust rääkinud, aga iga päev tema kõrval üles ärgates tunnen end lihtsalt maailma kõige õnnelikuma tüdrukuna. Ma ei kujuta oma elu enam ette ilma temata, sest ta täiustab mind igal sammul ja me oleme suurepärane tiim. ♥ Marokost olime ka varem rääkinud, sest me mõlema kireks on reisimine ja muidugi me lemmiksari on "Amazing race", mis iga kord lisab uusi riike nimistusse. Algne plaan oli minna aastapäevaks Berliini Tropical Islandile, aga kuna ma olen seal juba kaks korda käinud, siis ta tahtis, et läheksime riiki, mis oleks meile mõlemale esimene. Seega, Marokost saate lugeda siit märtsis!
Nüüd aga ongi aeg uueks "Amazing race" hooajaks! 

9 kommentaari

 1. Palju õnne uue töö puhul ning kui küsida võib, mis riiete poega tegu on?

  Ja Maroko on ka minu wishlistis - väga äge saab kindlasti olema!

  VastaKustuta
 2. Nii kena look! Pluusi-seeliku lõiked ja toonid on imelised!

  VastaKustuta
 3. Tegelikult Superdry pood on Ülemiste keskuses täiesti olemas :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Apppi ma googeldasin kohe ja täitsa ongi! Ma pole siiani jõudnud "uues" ülemiste keskuses tiiru teha ja seepärast arvasingi,et Eestis seda pole. Aga tänan info eest! :)

   Kustuta
  2. Apppi ma googeldasin kohe ja täitsa ongi! Ma pole siiani jõudnud "uues" ülemiste keskuses tiiru teha ja seepärast arvasingi,et Eestis seda pole. Aga tänan info eest! :)

   Kustuta

Back to Top