BRING THAT DRAMA

Ohhh kui soe ja mõnus pühapäev meil oli! Thank god, et võtsime sellest viimast, sest Londoni kauaoodatud hall vihmane ilm on kohale jõudnud. Selle vihmase päevaga alustasin ka ma oma esimest tööpäeva Londonis. Ütleme nii, et koju jõudes pea valutas ja emotsioonid olid igatepidi laes. Pole üldse niii lihtne kui arvata võite. Ühe päeva kohta oli uut informatsiooni ikka väga palju... Keeleliselt oli ka natuke raske, sest paratamatult pole mu sõnavara meeletult suur ja ahhh see briti aktsent ning muidugi ka probleemid selle armsa bürokraatiaga.. Pfff! Väike pisar tabas mind korraks, sest tundsin et appi elu on ikka niiii raske haha! See on igati arusaadav, et iga algus on natuke keeruline ja emotsionaalselt raske aga samas ma tean, et hiljem on kõik muu lihtne. See kogemus teeb mind vaid tugevamaks! Kõige olulisem on enda suhtumine ning nautida oma elu. Ja seda ma teen! Tagasi oma positiivsete mõtete juurde jõudsin peale tundi vannis ligunedes ja parima muusikavalikuga.. Niiet olen valmis selleks nädalaks kuna see tuleb väga väga kreisi. Kuna ma tahan hoida suhteid restoranitööga siis teen ka seal kaks vahetust ja töötunde tuleb kokku 66... Aga see on vaid alguse asi, kuna mul on õppimispäevad ning järgmisest nädalast läheb juba asi paremaks. Tahaks lihtsalt juba mõlemas kohas end koduselt tunda ja siis saaks ka kergemini hingata. 
Rääkides outfitist, siis võtsin viimast sellest suvesoojusest ning see kleit on üks mu lemmikuid. Välja arvatud siis kui suur tuuleiil tuleb. Mis teha, mulle meeldib mu draamakleit!
*** 
Wowww, we had such an amazing sunny Sunday here in London. Thank god that we took the maximum of it! Today finally London showed it's true weather what was rainy and grey. But even the weather could'nt ruin my excitement because it was my first day at work! Well, to be honest, after 8 hours of work my head wanted to explode cause it was so much new information and I also can't be mentioned that ofc it was hard with language. But soon I'll get used with that. After work I took a nice long bath with great music. 
When I'm honest, then ofc it's hard to blend in here quickly but I'm doing my best. It's normal that starting a new life in a new country will bring also some hard moments but most important thing is your own attitude. After being a little bit down for a moment I understood that it's up to me. Everything. How my time here will go and how I'm living my life. It was a quick reality check. So, from now on I'll enjoy my time here and live my life to the fullest. Pinky promise!
Dress- Asos // Bag- gift from Australia // Belt-thrifted shop // Heels- from Vietnam 

12 kommentaari

  1. Kleit ja vöö, super! Kui kunagi neist lahti tahad saada, siis ma next in the line!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures see vøø oli Urban Kirbuturul t2itsa olemas eelmine aasta, arvasin et ei kanna seda enam! Aga kuidagi j2i endiselt minu valdustesse :D

      Kustuta
  2. Nii tubli oled!! Tean ise ka, kui rasked on algused uues võõras kohas ja veel võõras keeles, aga ausalt üsna varsti avastad, kuidas sa oled uude elusse märkamatult sisse elanud :) Hoian ikka pöidlaid!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma juba ootan seda p2eva kus tunnen end kui t2iesti kodus! Ja suuuuur ait2h Sulle heade s6nade eest! :)

      Kustuta
  3. Uhke olen su üle! ja sa saad hästi hakkama! <3 musu oled!

    VastaKustuta
  4. Oi, pean lihtsalt mainima, kui ilus ja stiilne see outfit Su seljas välja näeb, imeline! Soovin Sulle palju edu, jõudu ja jaksu sinna! :)

    VastaKustuta
  5. See kleidike sobib sulle nii hästi!! :)

    VastaKustuta
  6. See kleidike sobib sulle nii hästi!! :)

    VastaKustuta

Back to Top