BLACK IS BACK

Kuigi riietuses olen tumedamaid toone viimasel ajal eelistanud siis päriselus pole mingit tumedust. Seda just siis Londoniga seoses. Ühe nädalaga on palju toimunud ning juba homsest on mul töökoht olemas ja seda lausa kaks. Kuna siin on peamiselt saadaval olevad töökohad part-time, siis paratamatult pean end kahe töökohaga siduma. Töö leidmine läks kuidagi väga lihtsalt ning peaaegu et kõigist kohtadest olen tagasisidet saanud.  Ma usun, et mu edu seisnes selles, et viisin ise CV-d kohale ja proovisin alati manageri jutule saada. Neid kohti ei olnud ka palju, 5 riidepoodi ning kaks nendest soovisid mind ka koheselt tööle. Homsest alustangi Burtoni poes, kus sain 28-tunnise lepingu. Aga kuna paljud mu sõbrad soovitasid restoranitööd, sest sellega õpib kiirelt keelt ning teenimisvõimalus hea, viisin ka CV-d kahte restorani, kust ühest sain ka kohe proovipäeva võimaluse ning teisest järgmine päev kõne ning intervjuu aja. See läks hästi, käisin reedel proovimas seda tööd 2 tundi ja veendusin, et areneksin seal keeleliselt kiiresti. Kuna ma sobisin neile väga hästi, siis nad on nõus mu graafikut tegema riidepoe järgi ja ühesõnaga, alustan seal kohe kui saan. Kindlasti mõtlete, et mis keeleliselt arenemisest ma siin räägin aga isegi kui ma olen veebruari algusest igapäevaselt inglise keeles rääkinud, siis briti aktsent on teine muusika. Kuna ma ise olen selline inimene, kes tahab kõike kohe osata siis pean ma vahepeal endale meelde tuletama, et ma olen siin vaid olnud 2,5 nädalat ja pean endale natuke aega andma. Kes siis ikka kritiseerib, kui mitte ise. 
Tegelikult viimased 2,5 nädalat on olnud paras eneseületamine ja mugavustsoonist väljaastumine. Igaüks, kes on nii-öelda alustanud uut elu välismaal, teab millest ma räägin. Pidev uues olukorras olek, tööotsimine ning kogu see teistmoodi pinge ja põnevus on ka omamoodi väsitavad. Õnneks ma ei ole üksi, vaid mu kõrval on mu teine pool. Me veedame 24/7 koos ning see on ka põhjus, miks teistmoodi pingeid tekib. Aga kuna mina hakkan homsest tööl käima ning tema koolis, siis meil mõlemal on võimalus muud sotsiaalelu elada. :D Kõlab naljakalt, aga kes vähegi sellises olukorras olnud, mõistab mind. Õnneks on meil siin ilmadega niiii vedanud. Ma olin end ette valmistanud Inglismaa ilmastikuga, kus iga päev kallab vihma ja väljas on hall, kuid siiani on vaid üks päev pakkunud seda "lõbu". Nüüd ongi aeg võtta viimast nendest päikselistest päevadest, kanda oma kleidikesi ja nautida päikesekiiri paljastel säärtel! Rääkides riietusest veel lühidalt, siis London inspireerib mind suurepäraselt. Mu stiil läheb aina vabamaks ning julgen aina rohkem katsetada. Igatahes, ma ei jõua ära oodata oma esimest palgapäeva, sest mu wishlist aina kasvab! Okei, kui nüüd aus olla, siis ma ei kujuta ette millal ma oma pangakaardi isegi saan, sest NI numbrit mul veel pole ning ilma selleta ma pangakontot taodelda ei saa. Oeh, tore bürokraatia siin ikka. Aga ma loodan, et elate mulle kaasa mu Londoni seiklustega ning saadan Eestisse palju päikest! 
Cardigan, jeans - H&M // Bag- Vintage // Sneakers- Vans 

1 kommentaar

Back to Top