WANNA HAVE MILLION DOLLAR VIEWS? VISIT NORWAY.

Ja seda sõna otseses mõttes. Igalepoole kuhu vaatad ning ükskõik mis ilmaga. Enamus aega veetsin ma Norras oma peiksi suvilas, mis asub Stavangerist tunni kaugusel.  Ma ei hakka parem kirjeldama, kui ilus vaade avanes mul iga päev, allolevad pildid räägivad enda eest. Saate ka aimu, kui kiiresti ilm muutus ning kui drastiliselt. 
Vist saate aru, miks ma sinna tagasi tahan. Diivanil lösutades polnud üldse paha sellist vaadet nautida.
 Et mis ma siis seal tegin? Veetsin kvaliteetaega oma peiksiga ning kuna ta suvilast asub vaid 20 min autosõidu kaugusel üks top 3-st Norra vaatamisväärsusest, siis käisime ühel päeval seal. 8 km rasket, kuid imeilusate vaadetega matkamist ning olime kuulsas Preikestoleni (Pulpit Rock) tipus. Ja muidugi istusime me seal ääre peal, sest selleks ju sinna minnakse. See oli küll ohtlik, sest väike jalavääratus oleks toonud 700 m õhulendu, aga muidugi ei saa keelduda sellisest adrenaliini võimalusest! Ja muidugiiii tegime oma hüppepilti seal ääre peal ja saime suure aplausi osaliseks hehe :)  Ühel hommikul läksin üksinda vallutama ühte suvila lähedal asuvat mäetippu, sest jõusaali tuju polnud ning kui peale 1,5h jõudsin mäe tippu siis tuul puhus mu küll peaaegu pikali aga see vaade, mis avanes oli lihtsalt võrratu. Näha üheltpoolt fjorde, kuidas päike paitab lumiseid mäenõlvasid ning kuidas teiseltpoolt ujub paks kohev udu Sinu poole.. Mul oli küll kops koos ning tänu tugevale tuulele oli hingamine peaaegu et võimatu, kuid kui hakkasin alla tagasi liikuma siis järgnevad sekundid peatasid aja täiesti. Äkitselt hakkas lund sadama ning see hetk oli lihtsalt maagiline. Raske on sõnadesse panna seda looduse ilu, seda lihtsalt peab ise kogema...
 Norra ning tema fjordid on lihtsalt imeilusad! Niiet, kellel vähegi võimalust, külastage! Mina igatahes ei jõua ära oodata suve, et sinna tagasi saaks! 

Siis kui elu pole kallis :D

4 kommentaari

  1. Norra on juba mõnda aega mu unelmate sihtpunkt olnud ja tänu Sulle nüüd veel enam! Väga ilusad pildid! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Kui vähegi võimalust siis soovitan minna. Natuke kallis on,aga need vaated on seda väärt! :)

      Kustuta
  2. mul hakkab juba pilte vaadates paha selle kõrguse peale, aga supersuper ilus! nüüd tahan ka minna :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jeee, väga hea kui saan kedagi inspireerida! :)

      Kustuta

Back to Top