CHILL IN OSLO

Mu 8 imelist päeva Norras on selleks korraks läbi! Ma olen paar tundi Eestis olnud ja juba igatsen seda sõnatuks võtvat loodust ning eriti neid võimsaid mägesid. Norra on lihtsalt imelise loodusega õnnistatud ning ma ei jõua ära oodata suve, et sinna tagasi minna!
Esimese päeva veetsime Oslot avastades ning selleks sobis see casual outfit ideaalselt. Muidugi peab arvestama sellega, et Norra ilm võib muutuda minutitega ning rääkides vihmavarjust, siis selle peale naerdi mind välja. Halllllooo, me oleme norrakad, harjunud vihma-tuule-lume-kõigega,  ainult turistid kasutavad vihmavarje. Seega jah, ma olen väga tänulik oma ideaalse suurusega Montoni käekotile, mis mahutab kõik vajaliku : vihmavari,veepudel,kaamera ja siis need miljon muud pisikest väga olulist asja, mida kunagi võib-olla võib vaja minna. Turist ju ikkagist.  Ja ma olin ammu tahtnud beebiroosat mantlit ning õnneks leidis see jakk/mantel Mohitost tee minu garderoobi. Palun nüüd rohkem plusskraade siia Tallinna, aitäh!

6 kommentaari

 1. Oeeh, Sa oled üks tohutult ilusarmas neiu!

  VastaKustuta
 2. Vau, Annika! Sa näed kohe eriti hea välja, armastus teeb imesi! Niiii vahva!! <3

  VastaKustuta
 3. See viimane foto on veel eriti armas! :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. See meie signatuurfoto, mida teeme igas uues sihtkohas, niiet kui 20 täis saab, tuleb postitus hehe ;)

   Kustuta

Back to Top