OVERSIZED

Ma ausalt teeks neid outfiti postitusi palju tihedamini, kui oleks kedagi, kes kaamerat hoiaks. Nii ekstreemne blogger ma veel pole, et lähen statiivi ja kaameraga tänavale. Aga never say never. Ma usun et iga moeblogija (ma vist varsti rohkem reisiblogija) teab seda tunnet, et oh panin niii laheda komplekti kokku aga damn kuidas küll selle pildile saaks! Igatahes, laupäeval kui sõbranna juurde grillima läksin siis võtsin kaamera kaasa ja tegime need mu kauaoodatud pildid ära. See Montoni oversized mantel on üks mu lemmikuid, sest see on nii mõnusa on-the-go-boho stiiliga. Naljakas mõelda, et mai keskpaigas peab endiselt talveasju selga ajama...
 Ja no nagu ikka, kui teed mõne uue ostu, siis tahaks seda teistele ka näidata, edev nagu ma olen. Siin nad on, mu uued balance jalavarjud. Loodame, et annavad mulle tasakaalu ka järgnevaks kiireks ajaks. Kui keegi pole veel ära unustanud, siis ma tegelen rätsepatööga ka ja suure tuhinaga võtsin omale natuke tellimustöid vastu. Kui miskit valmib, siis luban ka siin demonstreerida, sest sel suvel valmib mu teine pulmakleit. Eiei, mitte mina ei abiellu teist korda vaid keegi teine õnnelik saab omale uue perekonnanime.  
Aga nüüd võtan end kokku ja naasen blogilainele, täpselt samamoodi nagu olen naasenud trennilainele. Tulemas on outfiti postitusi kui ka reisi teemalisi, sest juuni alguses ootab mind juba London. Wohoo! 

Kommentaare ei ole

Back to Top