RELAXING MOMENTS

Te ei kujuta ette ka, kui imelik tunne oli kui tundsin lennukist välja astudes külma tuult. Niii harjumatu! 7 nädalat veetsin kliimas, kus iga päev paistis päike ja temperatuur ei langenud alla 30 plusskraadi. Mind vaadati päris imelikult, sest ma tulin Vietnamist lühikeste pükste ja õhukese särgiga. Kõik olid jopede ja sallidega.. Nüüd aga viimased tunnid ootamist ja saan kohe kohe kohukesi süüa. Njämm! Naljakas on see, et ma pole kordagi kodu igatsenud ja isegi praegu ei igatse. Aga nüüd saab uut reisi planeerima hakata. :) 
Kuna ma reisi lõpus võtsin puhkuse puhkusest ning veetsin lõõgastavad päevad Mui Nes, mõtlesin ka üles pildistada selle kleidi, mille lasin Hoi Anis ehk Vietnami rätsepalinnas teha. Joonistasin tegumoe, valisin kiirelt kanga ja hommikul oli proov ja kuna muudatusi polnud vaja teha, sain juba rõõmsalt seda kanda. Rihmikud on samamoodi custom-made. Nüüd tagantjärgi mõtlen, et oleks võinud veel rohkem tailor-made asju teha. Ise rätsep ja räägib sellist juttu. #laisk 
Piltide tegemisest veel nii palju, et iga kord kui lased kellegil pilti teha, siis see on omamoodi huumor. See on ka põhjus, miks ma mingeid outfiti postitusi ei teinud ja miks mind väga piltidel pole. Need pildid aitas mul üks Aussie kutt teha. Okei, mis ma ikka süüd veeretan teiste peale, viimased nädalad ma ei viitsinud kaamerat kaasas kanda ja mõned asjad ei vajanud jäädvustamist, sest mäletan neid hetki ka niisama elu lõpuni. Aga, õhtuti ma ei julgenudki seda kaasas kanda, eriti Vietnamis. Nendest kogemustest räägin aga pikemalt Vietnami postituses. 
Ma juba ootan huviga, kuidas ma Eesti eluga taaskohanen. Laupäeval leiab aset Miss Raplamaa finaalshow, kus mul avanes võimalus stilistikat teha. Ootan juba huviga laupäeva! Proovin panna oma reisikogemused ka siia kirja nii kiirelt kui võimalik! Hetkel olen omadega väga jetlagged ja ei saa elust aru haha! Aga ühte asja võin öelda. Mu Aasia reis pakkus mulle suurepäraseid elamusi ning ma olen niiii õnnelik, et seda tegin ja just üksinda! Mu südames on puhas rõõm!  

3 kommentaari

 1. Nii nii vinge ja põnev oli seda lugeda! Ei suuda järgmiste reisipostitusteni oodatagi! Ja veel suurepärasem, et ise nii rahule jäid! ... ja edu uue reisi plaanimisel! Sa ikka tohutu inspiratsioon-eeskuju-motivatsioon! Keep doing what you do!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Oiii kui palju ilusaid sõnu, aitäh aitäh aitäh!! :)

   Kustuta
 2. Those earrings are highly unusual. I like they way they look on you. It would be great if you'll post more materials on the various accessories.

  VastaKustuta

Back to Top