OH HAPPY SUNNY DAYS

Shorts- Levis // Shoes-tailor made in Vietnam // T-shirt - from Vietnam market // 
11 päeva on viimasest postitusest möödas ning täpselt nii kaua olen ka Eestimaa pinnal olnud.
. Vabandust et siin nii pikalt paus oli! Vaikselt proovin kohaneda (vabandused,vabandused), kuigi kui aus olla siis mingit kohanemisaega mul polnud. Põhimõtteliselt järgmisel päeval olin juba Miss Raplamaa finaaliga seotud ning möllasin seal ringi. Aga vot selle ilmaga kohanemine võttis küll aega. Tegelikult oli isegi  tore korraks kanda mantleid ja paksemaid riideid aga see vaimustus kadus paari päevaga. Õnneks ma sain 1,5 kuud iga päev päikest ning endiselt pakatan energiast. Vaim võib mul ergas olla aga keha küll järele ei jõua. Mul on vist mingi vähe järsem karmavõlg või siis ma tõesti tõmban õnnetusi ligi. Suurel Reedel suutsin omale naela jalga astuda ja seda päris korralikult ikka ning nüüdseks olen lombakas. Vähemalt hambad jäid suhu :D Endaarust olen väga hea inimene olnud ja karmaga peaksin sõber olema, seega ma pigem mõtlen nii, et mind pannakse proovile ja tugevdatakse mu valuläve. Ausalt ka, see on juba päris kõrge.
Õnneks on mul päris palju reisipilte, mida ma endiselt pole siin jaganud. Näiteks need suvise outfiti pildid on tehtud Vietnamis, kui võtsin Ho Chi Minhist omale päevatuuri Mekong Delta jõe juurde, mis oli lihtsalt ülilahe! Seda kõike tänu superlõbusale giidile, kelle aktsent oli omaette huumor. Iga lause lõppu ütles ta  "Me-still single" ning põhiteema oli ikka, kuidas peab olema Itaalia roller, et naist saaks Vietnamis.  
PS! Viimane pilt kandideerib küll parima outfiti pildile. Tutvustan Teile oma uut Gucci kotti.

6 kommentaari

  1. Vastused
    1. Mina ka!! Aga õnneks ilmapoiss tõi eile päikest, võibolla Su sünnipäeva puhul! :)

      Kustuta
  2. Cute t-shirt :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr
    Maria V.

    VastaKustuta
  3. Nii mõnus jume Sul ikka! :D

    VastaKustuta
  4. That was impressive! I would like to visit something like that too. You know, it looks like I should like those places.

    VastaKustuta

Back to Top