TRUE LOVE STORY

Minust on saanud täielik velotaja. Tööle, kooli, igalepoole kuhu võimalik lähen rattaga. Kui nii kaua näha vaeva, et üks risuhunnik sõitma saada, siis ega ta niisama enam rõdule seisma ei jää. Natuke on vaja veel nokitseda ja paar jubinat juurde osta, aga põhimõtteliselt hakkab ta valmis saama. Lihvisin ja värvisin seda nii, et terve rõdu oli sinine. Worst idea ever oli seda rõdul värvida, sest rõdu oli üleni sinine ja mina ise ka, aga mis teha kui näpud sügelesid :D Mu õde pani mu rõdule kinni ja viskas mulle Cifi ja harja, et enne tuppa ei saa kui rõdu puhas :D.  Kui keegi küsiks, et kas teeksid uuesti sellist asja nullist siis ma pigem soovitaks - ostke kohe uus ratas! Nende juppide otsimine ja kogu protsess oli nii aeganõudev.. niiet kui viitsimist pole siis uus ratas! Aga samas... ise tehtud, hästi tehtud, seega on see eriti südamelähedane! On vaja vaid tahet! :)
Nii mõnus on õhtuti sõpradega velotamas käia ning ühel õhtul haarasin ka kaamera kaasa. Oma kollasest mantlist pole ma veel üle saanud, niiet selles näeb mind suhteliselt tihti. Little miss sunshine! Värvidest ei ütle ma ka kunagi ära! Hetkel on teemas vaid seljakotid, sest ma pole veel korvi jõudnud muretseda, aga see viga saab varsti parandatud! No ja muidugi tänu hõlmad lahti velotamisele jäin ma ka haigeks.. Proovin kiirelt terveks saada, et nautida enne lund veel viimaseid velotamisi!
Coat- Monton // Backpack- gift // Sneakers- Vans // Cardigan-dress- secondhand // Beanie, shades- H&M
Finally I have  almost finished my oldschool bycycle renovation! It was in a bad condition and the whole process was time-consuming.. Well, you need a lot of motivation for this and somehow I found it.  It's so much easier to buy a new bike but I wanted to build this up with my own and I really like the result.  I enjoy cycling and try to go everywhere with it! Taking the last of this before we have here snow.
I chose for late night cycling this casual outfit, yup, again. But this kind of style describes me the best- boho-casual and actually fits for that kinf of activity. :)  Oh, and ofcourse I'm still fond of this yellow coat. Little miss sunshine-every day! I never say no to colors.

2 kommentaari

  1. Sa näed kihvt välja, nii võib alati öelda :)
    Ma olen piltide ning õhtu üle õnnelik!

    VastaKustuta

Back to Top