SIMPLICITY

Earrings, dress- Monton samples // Coat- Monton // Boots-H&M
  Nagu ma siin paar päeva tagasi rääkisin double-pearl kõrvarõngaste trendist siis toon ka enda versiooni Teie ette.  Ma olen niiiii kiindunud nendesse kõrvarõngastesse, et isegi kanda ei julge, sest kardan ära kaotada! :D  Mis veel siis teeksin, kui soetaksin omale Diori originaalid? Vist imetleksin neid vaid ehetekarbis... Õnneks minu omad pärinevad hoopis Moetänavalt ning on näidised. Dior või mitte, kalliks on nad saanud ja proovin neid ilusti hoida! Isegi kui üks kaduma läheb, siis kannan vaid ühte edasi. Stiilne ikkagist!
Piltidel kannan augustis Moetänavalt soetatud Montoni näidist ja selleks on see valge iludus. Seekord valisin lihtsa ja elegantsema look'i, kuid samas sobib see kleit ideaalselt ka seljakoti ja ketsidega. Seekord oli tuju naiselikum olla.  Pean piinlikkusega tunnistama, et mul pole aega olnud, et see kleit kitsamaks teha, sest see on natuke lai mulle. Samas pole ma suutnud ära otsustada, kas see meeldibki mulle rohkem nii või siis kitsamana.. Ohjah, naised ja nende otsustusvõime.  Kahjuks tootmisesse valget ei tulnud, küll aga tumesinine ja must. Proovisin musta reedel selga ja wow kui hot! See on mul päris kindlasti wishlistis! 

As I've mentioned earlier here this  "double-pearl" trend I also promised to show you my version of that. Gosh, I adore them! Every time when I wear them I check constantly my ears, because I'm afraid of losing them. :D I don't know what would I do when I should buy the Dior originals "mise en Dior" earrings? Maybe just stare them at home.. :D Well, mine are from Moetänav and they are samples, so not that expensive. I'm so lucky that I found them!  :)
Also, this white dress is from Moetänav and sample.  Such a treasure! For this time I chose more elegance look but this dress matches also with sneakers and backpack.  The dress is also available in Monton stores but the color choice is black or dark blue.  I think I also need this dress in black because it's sooooo hot! Ooops, it's already in my wishlist!

Kommentaare ei ole

Back to Top