The greatest challenge in life is discovering who you are. The second greatest challenge is being happy with what you find.

Nüüdseks olen juba paar kirja saanud facebooki, et miks mu blogis tühjus haigutab, wellllll, päris palju on toimunud! Ja mis kõige parem, mõtlesin, et peaks ka siin oma head tuju jagama, sest ma olen nii õnnelik ja rahul! Olen oma elus päris palju suuri otsuseid vastu võtnud ning iga päev tunnen, kui õiged need olnud on! Ma tavaliselt ei jaga siin blogis selliseid mõtteid, aga seekord oli teistsugune tunne.. Juba mitu nädalat tahtsin seda kirjutada aga jah... vähemalt lõpuks jõudis see siia.
Viimased paar kuud olen enda kohta nii palju õppinud või pigem end taasavastanud. Näiteks, peale langevarjuga hüppamist oli mul kuidagi tühi tunne, et nojah... läbi. Ma ei oska seletada, mida ma sellest nagu ootasin.. Aga paar päeva hiljem jõudis mulle üks ülimalt tähtis asi kohale- see kui iseseisev ma olen. Ma teadsin seda kõike varem juba, lihtsalt vahepeal olin ära unustanud, kes ma olen ja mida ma tahan. Ma õppisin sellest kogemusest kõige rohkem seda, kui hästi ma saan üksinda hakkama ja kuidas ma käitun päriselt sellises olukorras.  Ma olen ka aru saanud, et üksinda olemine ei tee mind üksildaseks vaid hoopis enda ümbritsemine valede inimestega oli üksildaseim asi maailmas minu jaoks. Võib kõlada natuke cheesylt, aga tõesti, life is short seega ümbritse end vaid positiivsete inimestega, kes viivad Sind edasi ja kes ei hoia Sind tagasi .Vahel tuleb mõni uks lihtsalt sulgeda, mis enam edasi ei vii.  Mul läks kaua aega, et need lihtsad ja olulised asjad mulle päriselt kohale jõuaksid. Üks asi on seda kõike teada, teine on aga omaks võtta. Kõik inimesed, kes on mu elus paari kuu jooksul figureerinud, on mulle nii palju õpetanud, nii heas kui halvas mõttes. Mis kõige parem, siis ma olen tänu neile enda kohta palju õppinud. Ma olen käinud läbi uskumatu emotsioonide virrvarri, aga mis kõige olulisem, ma seljatasin kõik negatiivse ja saan öelda, et olen õnnelikum kui kunagi varem.
Ma olen nii tänulik, et mul on ka sõbrad, kes on lihtsalt nii suurepärased ja positiivsed inimesed ning kes annavad mulle pidevalt inspiratsiooni ning täiustavad mind! Ma olen õnnelik ja tunnen tõelist rahulolu. Viimased nädalad on olnud eriti suurepärased! Kuigi kui aus olla siis kogu suvi oli rõõmu täis! Ma jään alati seda suve mäletama, eriti just seda sisemist tunnet, mis oli positiivne ja täis meelerahu. Nüüd ma tean, et seda tunnet ei taha ma mitte kunagi enam kaotada.
Ma veel ei räägi siin oma tulevikuplaanidest, aga võin öelda, et astusin ühe sammu sellele lähemale ning mu sisetunne ütleb, et see on algus millegile suurepärasele! Natuke pean veel teatud asjaoludel ootama, enne kui seda uudist ka siin jagan aga vähemalt saite aimu, kuidas mul läheb! :)
Wow, so long text what to translate! Well, where to begin. Long story short- I've never been happier than right now. I have made many big decisions during past couple of months and I feel myself so good. I've learned about myself a lot lately and it's also thanks to my friends and people with who I have met. 
For example, after parachute jump I felt so empty. I don't know what I expected from this but after couple of days I realized one thing-how independent I am. I knew it before too but I've had forgotten who I am and what I want. I learned from this experience how I react in that kind of situation and how well I can handle being alone. I've understand that being alone don't make me lonely, but being surrounded by the wrong people was the loneliest thing in the world. It may sound cheesy, but life is damn short, so surround yourself only with the people who lift you higher and don't hold you back. I'm so grateful that I have so positive friends who will always improve me and give me so much inspiration! The whole summer was full of joy and I will always remember this because of the good feeling what was inside of me. I will never ever wanna lose this again!
I've made some big choices in my life and I'm so happy about them! Soon I can share them here too. 

Nothing can bring you peace but yourself.

2 kommentaari

  1. Tore lugeda, kui inimestel läheb hästi! :) Annab endale ka positiivsust juurde.

    VastaKustuta

Back to Top