A HEART OF STEEL STARTS TO GROW

Mul on viimased 2 nädalat olnud mõtted nii mitme asja juures, et raske on olnud võtta aega ning kõike kirja panna.  Tahan igalepoole jõuda ning igast asju teha, aga mingid asjad lükkuvad ka edasi pidevalt. Nagu näiteks blogi kirjutamine.. :D Aga selle asemel käisin näiteks loomade varjupaigas koertega jalutamas ja tegin head.  :)  Nüüd kui aus olla, siis kool hakkab veel rohkem mu aega võtma, sest 4 päeva nädalast olen ma koolis, või jah.. peaksin olema. Kahjuks ma kuidagiviisi ei jõua sinna kõikidel päevadel, seega tuleb teha rohkem tööd, et teistest maha ei jääks. Ma proovin end jagada võimalikult efektiivselt kooli,töö, tellimustööde, hobide ja trenni vahel ning mis kõige tähtsam, ma tahan palju aega veeta oma kallite inimestega. Blogi jaoks proovin ka aega leida, sest mul on päris mitu head ideed, mis Teile kindlasti meeldivad! Viimased päevad olen olnud eriti pea laiali otsas ja kuidagi raske on oma energiat ühte kohta suunata. Vist olen endiselt mõtetega suves ja kuidagi ei leia seda õiget rütmi.. :D  Võtan end nüüd käsile ja lükkan hoogu juurde oma tegemistele ja kindlasti saate neil siin silma peal hoida! Tuleb lihtsalt kuulata "The Scripti- superheroes" laulu ning uus energia tuleb peale!
Siin ka siis mõned pildid eelmisest laupäevast! Mõlemad seelikud on minu enda käsitöö ning selline boho-chic outfit on ideaalne viis, kuidas päikselist laupäeva mööda saata. Neid viimaseid suviseid päikesekiiri peab nautima iga hinna eest!
Photos - Vahur Krautman
Last 2 weeks I have wondered around and it's been hard to focus on one thing.   I think I'm still in summer vibe and it's hard to find my rhythm. Now when school started I have to work even more and I'll just try to share my time between job, school, hobbies, trainings and most of all, with my friends. It's little bit complicated because I have school 4 times a week but I can't go there every day because of my work. But from now on I'll try to find my way to be better and also more active here in my blog! 
Here you can see some photos from last Saturday. This boho-chic outfit is just perfect way to spend quality time with your friends! And of course an Old Town of Tallinn is a real idyll!

Both skirts made by myself // Sneakers-Vans // Hat- Monton // Blouse- H&M // Backpack-gift from Cyprus

3 kommentaari

Back to Top