PERFECT WEEKENDS

 Sounds like a perfect weekend, kui hommikuti käin discgolfi mängimas, loen raamatut, tegelen oma hobidega, puhkan, tsillin sõpradega ning pühapäeva õhtu lõpetan "Billy Ellioti" muusikali otseülekandega Londonist Coca-cola plazas. Aitäh Carmen kutsumast! :) See muusikal oli tõeliselt hea, kõik karakterid ja edasi antud emotsioonid olid fantastilised ja no muidugi ka kostüümikunstniku töö oli super! Mis kõige parem, siis märtsis saab seda muusikali juba Eestis näha. Väga tahaks teada, kelle nad leiavad peaosatäitjaks, sest see andekas poiss peab laulma, tantsima balletti ja stepptantsu ning muidugi ka näitlema. Ootan põnevusega Eesti versiooni! Eile nähtud muusikal jättis vaid positiivsed emotsioonid. 
Tervis on ka lõpuks tagasi ja tänu soojale ilmale sain üle pika aja oma esimest isetehtud mantlit kanda. Tegime paar klõpsu ka selle tõestuseks, aga vihm ja pimedus polnud sõbrad.. Aga õnneks süda on positiivseid emotsioone täis! Mõnus nädal on järjekordselt selja taga ning uus nädal võib alata! Let's go!
Coat- made by myself  //  Scarf,bag-Moetänav
Sounds like a perfect weekend, when I can sleep late, play discgolf, hang with my friends and finish this awesome weekend with "Billy Elliot" musical live from London! Wow, this show was truly amazing and the good news is that next year in March this musical will screen also in Estonia. I'll look forward to who will play the main character here in Estonia. 
Such a good weekend is over and I'm ready to start a new week with new ideas and motivation!

Kommentaare ei ole

Back to Top