ERKI MOESHOW 2014

Laupäev oli super produktiivne päev! Alustuseks käisin hommikul vara ühe räpivideo võtetel. Kes tunneb ära nime DVPH? Võtted olid siis nende uue laulu "Peaaegu" jaoks. Liisa Põder kutsus mind fashionistat mängima ja sellistest lahedatest kogemustest on raske keelduda. Natuke sai väljanägemisega üle võlli mindud. Kuld oli teemas. Aitäh Liisa et kutsusid!
Saturday was truly superproductive day! In the morning was one Estonian rap band music video shooting and I was lucky to play overdressed fashionista there. Thanks Liisa for inviting me!
Photos: Liisa Põder (kiirelt tegime pilti ja tulemus udune haha, aga saab aimu vähemalt :D )
Superkuum päev jätkus YFU koosolekuga ja veel toredama seltskonnaga. Õhtu lõpetasin ERKI moeshowl moodi nautides. Show oli superlahe! Fantastilised lõiked ja kangad ning kogu õhtu andis palju inspiratsiooni! Ma ei hakka igast kollektsioonist rääkima, kokkuvõtvalt võib öelda, et Eesti mood on ikka tasemel! Super töö ERKI!
Unustasin mainida, et suutsin haigeks jääda. Jah, õues on 30 kraadi ja ma olen haige. Tegelikult oli laupäeval päris raske olla, aga ma ei lasknud palavikul ja kumiseval peal oma tuju rikkuda. Ega siis haiguse pärast ei jäta ära Eesti oodatumat moesündmust! Nii tore ja lõbus päev oli ja natukeseks ajaks on moejanu täidetud. Nüüd jätkub mul haiguse ärasaatmine oma elust ja loodetavasti juba homme inimese tunne tagasi. :)

Superhot day continued with YFU meeting and with fun people. And then it was time for ERKI. (Estonian biggest fashion show) The show was superawesome! I got so much inspired and all the fabrics and patterns were so cool! Good job ERKI! 
I forgot to mention, that the whole weekend I have been sick. Well, I don't know how this happened, because we have here in Estonia 30 degrees but somehow I managed to get sick. I waited this weekend so much and this illness tried to ruin this. Arghhh! But I still had fun because I spent my whole day with superfun people! So now I will try to rest and get better and hopefully I have more energy tomorrow!

Photos : Anete Palmik
Blouse- River Island // Skirt- Moetänav // Shoes- Mohito // Earrings- Monton

3 kommentaari

  1. Nägin Sind hästi kaugelt Erkil, tundsin riietuse järgi kohe ära, kuna blogis see olnud :D Tunnen end nagu stalker, haha. Aga väga kena outfit! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Järgmine kord astu ikka kohe ligi! Ütle, et Maria the stalker olen :D Saame siis tuttavaks :D

      Kustuta
  2. Haha, okei, jätan meelde :D Peangi veel Baltikasse tulema oma uksekaarte jm tagastama, saan siis poodi stalkima tulla :D

    VastaKustuta

Back to Top