THE ROCK

 Mõned avaldamata pildid Hispaania tripist! Oooo, ja suur uudis- vähemalt minu jaoks- tänasest olen uute õmblusmasinate omanik! Lõpuks ometi on mul enda masinad ja veel ülituusad!! Enne kasutasin ema omasid, nüüd enam ei pea tema omasid laenama. Nii õnnelik! Mu uued masinad õmblevad minu eest :D Niiet kiirelt kiirelt suvekleite tellima!

Some unpublished photos from Spain! I also have big news- I got myself new sewingmachines!!! YAYYY! Finally I have really awesome machines! Sooo happppy!!!
Dress made by myself

8 kommentaari

 1. Ma nii imetlen kõiki Sinu tehtud kleite :)
  Natukene norin ( või noh, pigem lihtsalt parandan), oled pea iga enda tehtud riideeseme alla kirjutanud selfmade. See tähendab tegelikult aga siiski hoopis muud ( nt. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=SelfMade ). Õigem oleks siinkohal siiski handmade :)

  VastaKustuta
 2. No vot! Kusjuures ma iga kord mõtlen, et mis see kõige õigem variant oleks :D. Paljud kirjutavad selfmade aga pean neid ka vist parandama :D Aga tänan kirjutamast ;)

  VastaKustuta
 3. Jeeeerum, mida kleiti??!!??? Tahaks ka... :D

  VastaKustuta
 4. Imeekena kleit! Juba teist korda imetlen siin seda! :D

  VastaKustuta
 5. Mis imeline kleit ja veel nii suvine. Tundub, et pean varsti sinu poole pöörduma oma sooviga :)

  VastaKustuta

Back to Top