Kätlin Kaljuvee & Jukocute kollektsiooni esitlus

Neljapäeva õhtul seadsin sammud pop-up moepoodi ZERO, kus esitlesid oma suvekollektsioone Kätlin Kaljuvee ja Julia Korovina. Olin küll natuke tõbine, aga mis teha, moejanu on lihtsalt niii suur :D  Tõeliselt mõnus õhkkond oli ning kollektsioonid veel mõnusamad. Kätlini käsitsi joonistatud moeillustratsioonid kaunistasid siidisalle ning olid inspireeritud loomadest. Julia Korovina ehk Jukocute kollektsiooni kuulusid värvilised ja kirevad käekotid. Mäletan, et kooli esimesel aastal (ehk 2011?) käis Kätlin meile nii-öelda loengut andmas. Ta jagas kogemusi oma tööst ning rääkis põhjalikult mustrite valmimisest. Väga huvitav oli vaadata ta erinevaid näidiseid ning mõista KUI detailsed need on ja kui palju aega kulub nende valmimiseks.Aga see-eest tulemus on fantastiline.
Modellidel seljas olevad rõivad on kodumaiselt brändilt Oomyo, mis valmistab spetsiaalselt tooteid jooga jaoks. Need tundusid ka niiii mugavad!
Väga mõnus inspireeriv õhtu oli  :)
On Thursday evening I attended Kätlin Kaljuvee and Jukocute summercollection show which took place in Estonian fashionstore ZERO. They spoiled us with good food and drinks and our goodiebag was also filled with different beauty products. It was really cozy and inspirational evening. Kätlin Kaljuvee collection was inspired from animals and those silk scarfs were sooo beautiful! I would like to own one...  Jukocute bags were really colorful and eyecatching. Models clothes are also from Estonian brand Oomyo, what makes special clothes for yoga. 
The whole night was really cozy and inspiring and I'm so proud that we have so talented designers here in Estonia!
Skirt and blouse-  made by myself
Photos: Marek Metslaid


Well, this goodiebag was really interesting!

Kommentaare ei ole

Back to Top