Eurotrip'13- Montserrat mäed Hispaanias

Kuidas sinna saada? Meie ostsime Barcelonast combo pileti, mis sisaldas edasi-tagasi Barcelonast rongiga Montserrati mägede juurde (1h sõitu), köisraudteed ja mägedes spetsiaalse rongiga 250 meetrilist tõusu. Kõigepealt tuleb valida, kas tahad sõita Montserratist kloostri juurde spetsiaalse rongiga või siis köisraudteega. Meie valisime viimase variandi. Sõit kestis umbes 5 minutit, aga vaade oli sealt kõrgelt super.
Cable car 



Selle rongiga oli 250 m tõus.
Veetsime terve päeva seal, sest jalutamisele kulub palju aega. Köisraudteega jõuab kloostri juurde, mida allolevalt pildilt näha on. Pildil olevasse asukohta jalutasime umbes tunnikese ning sealt avanes samuti võimas vaade. Jalad said palju trenni erinevate tõusude ja laskumistega. :D Hakkasime alguses ühte teerada läbima, mis pidi kestma u 2h, aga poole peale jõudes oli jalad trepiastmetest päris valusad. Polnud just parimad jalanõud matkamiseks. :D Alla minnes tulid paljud inimesed vastu ning hingeldades küsisid, et kaua veel ja kuhu see rada viib? :D Päris paljud loobusid, sest kraade oli peaaegu 30 ning sellise kuumusega oli raske matkata.
 Meie terve päev sisaldas ilusaid vaateid, kahju ainult, et sudune oli, siis oleks saanud veel kaugemale näha.


Hispaaniasse sattudes soovitan võtta selle aja ning külastada kauneid Montserrat mägesid. :) Mida rohkem neid mägesid vaadata, seda rohkem hakkavad nad ilmutama erinevaid nägusid ja kujusid. Tõeliselt võimas ja põnev elamus.

Kommentaare ei ole

Back to Top