Nädal möödus kiirelt..

Teisipäeval reisilt tulles läksin otse TTHK moeshow peaproovi. Saime harjutada liikumist ning tutvusin esimest korda oma modellidega. :) Muidugi sain veel viimasel minutil modelle otsida, aga õnneks lahenes kõik suurepäraselt! Show läks hästi ning hiljem sain ka stuudios kollektsiooni üles pildistada. Siim-Kaarel tuli ja tegi mõned klõpsud ka showst! Aitäh!
Varsti siis juba suurem pildivalilk. :)
Õhtul vaatasime jalkat Liisu ja Robi juures ning lõpuks magama jõudes oli üleväsimus päris hull.

Kolmapäeval tegin modellidele riideproovi ja mõtlesin välja uue meigi. Ostsin liimitavaid kivikesi ning päris kaua otsisin sellist liimi, mis kuivaks läbipaistvaks, sest kosmeetikapoodides müüdi musta liimi. Lõpuks ostsin kunstripsmed, kus paki sees oli läbipaistev liim. Tulemus selle liimiga jäi väga hea, ainuke mure oli see, et meigi tegemiseks enne showd oli väga väga vähe aega, aga saime kõik ühekoos hakkama!
Aitäh mu modellidele! Olite suurepärased!
Õhtul käisin vaatamas Improkraatia etendust, mida veavad siis mu vanad klassivennad Meronen ja Junna. Keskkoolis näitlesime kõik koos, aga nemad jäid sellega edasi tegelema. :) Ja mul on nii hea meel, et nad seda tegid! Piinlikkusega pean tõdema, et käisin alles nüüd esimest korda nende Improkraatia etendust vaatamas.  Ja issand kui lahe! Naerda sai megapalju ning kogu õhkkond oli mõnusalt vaba ja lõbus!  Siiani toob mõni nende nali naeratuse suule. :)
Nende koduleht asub SIIN.  Soovitan sooojalt nende etendust!
Kallikestega :)
Neljapäeval peale showd tegin naljaka tellimustöö ka- pudipõlle, mis läheb siis ühele suurele mehele. :) Loodan, et ta pluusid jäävad nüüd puhtaks! :)

Reedel sõime sushit ja tsillisime väikse seltskonnaga. Läksime hoogu pildistamisega.
Laupäeva õhtul tuli kõne Liisult: " Lähme SÕP WS-le, maja renditud, saun köeb ja yfukad!"  Koht ise oli väga väga lahe- Külavilla!

Öösel otsustasime hakata mängima maffiat ja kogemata rääkisin, kuidas ma alati olen maffia olnud ja ega seekord teisiti ei läinud. :D Born to be maffia!
Mu isiklik kiik!
Mõnus saun, mõnus seltskond- hea laupäev!

Kommentaare ei ole

Back to Top