MY SISTERS VISITED ME IN AUSTRALIA!

See aeg siin läks ikka väga-väga kiiresti aga nende 8 päevaga jõudsime palju teha-näha! Mul on niiii hea meel, et sain lõpuks neile väikest osa sellest riigist näidata, kus juba üle 2,5 aasta elanud. Piletid said juba ostetud eelmise aasta oktoobris, ainult 2 aastat moosimist läks selle jaoks! 
Nad lendasid Melbourne, seega esimesed 1,5 päeva veetsimegi siin. Nad said väga hästi tunda, mida tähendab see pikk lend, seega esimene päev avastasime Melbourne, kuid nad kaua ei suutnud silmi lahti hoida haha! Teine päev näitas Melbourne oma palet ja just ilma suhtes, seega tegime poetiire ning õnneks päike näitas end natukeseks ja saime mõnusa pikniku pidada jõe ääres. Siis juba lendasime Sydney poole ja saime seal kaks mõnusat rannapäeva! Avastasime linna ja lihtsalt chillisime. See oli minu jaoks teine kord Sydneys ning ma endiselt arvan, et randade poolest see linn on miljon korda üle Melbsist. Aga see liiklus seal... :D Ohjah! Veetsime seal linnas 4 päeva ning tulime tagasi Melbsi. Käisime ja vaatasime kängurusid ja koaalasid ning muid Austraalia loomi ning vaatasime ka üle kuulsad värvilised rannamajakesed. Nädalavahetus oli eriti busy'd, sest tegime Great Ocean Roadi ning vaatasime üle 12 Apostlit ning tegime mõnusa rannapäeva. Pühapäev oligi nende viimane täispikk päev, seega läksime Phillip saarele, saime nautida rannailma ning mina ja Silje võtsime surfitunni. Ma pole ealeski näinud niiiiii palju surfajaid korraga vees ja see oli ikka päris ohtlik. Enamus aega pididki ennast maha viskama, et kellegile otsa ei sõidaks. Kõigil kahjuks seda common sense pole ja meist mõlemast sõideti üle ja otsa ehk saime mõnusaid sinikaid! :D Aga nii lõbus oli! See olimu kolmas tund ja ma endiselt sakin, seega vist tuleks tihedamini surfata kui kord aastats eksole!  Lõpetasime päeva mõnusa õhtusöögiga Melbournes ja esmaspäeval juba läksidki nad Singapuri poole, kus veetsid ka päeva ja nüüd peaks Eesti poole juba jõudma. 
Mul oli nii hea meel jälle eesti keeles rääkida ning tunda ennast iseendana 100%. Viimased 12 kuud pole minu jaoks üldse lihtsad olnud, sest ma tunnen end kogu aeg üksikuna. Mul on siin enam vähem mingid "sõbrad" või pigem lihtsalt töökaaslased, kuid mitte kedagi kes on reaalselt minu inimene. Ma olen juba pikalt olnud Austraalia pealiskaudsusest väsinud, seega on aeg muutusteks. Varsti jagan lähemalt, mis tulevik toob! ;) 
***
Finally my sisters visited me here in Australia! It only took 2 years of convincing! They spent here only 8 days and this time went way too fast but luckily we did so much! They flew to Melbourne so first 2 days we spent here. After that we went to Sydney for 4 days and got some nice beachdays! If you come from minus degrees then first thing is of course - SUN! We had so much fun there and we checked some famous tourist spots and spent some quality time. Then we came back to Melbourne and went to see some of Australian wildlife. If you haven't seen the kangaroos and koalas, have you even been to Australia?! :D  On Saturday we did Great Ocean road and checked famous 12 Apostles and spent some time at the beach. Next day we explored Phillip island and me and one of my sisters (not pregnant one haha) did a surf lesson. It was so much fun! It was my third already but I still suck! I really should surf more often than just once a year haha! This was also their last full day in Australia so we finished it off with a nice dinner in the city. It was so sad to say goodbye next day but I know I will see them very soon! Can't wait to be auntie for another little one! 
It was so nice to talk in Estonian and truly feel myself 100%. Sometimes I am so tired of Australian superficiality and talking all the time in another language. This country is amazing with it's nature and possibilities, but in the end, family and friends are number one for me.  It was such a nice change to be surrounded with my own family! I feel motivated and I have so much to look forward to! Gonna share some photos of our time here. xx 

Kommentaare ei ole

Back to Top