I NEED MORE SUNDAYS LIKE THIS

Lubatakse ilusat päikselist ilma ning meil on auto ja võimalus Melbournest välja saada?! Jaaaaah palun! Vahetasin koheselt omale pühapäeva vabaks töölt ning hommikul suundusimegi Phillip saare poole! Viimati käisime seal juunis ning imetlesime kaugelt neid ilusaid randasid ja unistasime kuidas suvel seal peesitame! Pühapäeval sai see lõpuks teoks! Kui teel olles valisin erinevate randade vahel siis märkasin, et seal on ka koaalade kaitseala, mõeldud tehtud, otsustasime sinna kõigepealt minna, sest peika polnud kunagi neid näinud. No kui armsad loomad! Kes ei tea, siis koaalad magavad 20h oma päevast et säilitada oma aeglast ainevahetust, sest nad on low-energy dieedi peal. Ülejäänud 4h nad söövad haha, päris chill elu! Kahjuks nende kodud aina rohkem hävivad, sest inimesed võtavad metsa maha kodude rajamiseks ning ehitavad teid. Nii kurb! Õnneks on häid inimesi, kes loovad kaitsealasid nende jaoks! 
Peale nende armsate loomade vaatamist otsustasime päikest nautida! Avastasime erinevaid randasid, päevitasime ja võtsime 100% sellest mõnusast ilmast! Mul väga oli vaja Melbournest välja saada, nagu minu õnn sel aastal ikka, siis asjad ei lähe kahjuks endiselt väga hästi minu jaoks. Mäletate seda korteridraamat kus elasin ja mille tagatisraha tagasi saamisega meil probleeme oli ning kui kohtus käisime ja lõpuks augusti lõpus saime raha tagasi? Kahjuks see saaga jätkub sest poolteist nädalat tagasi kadus mu pangaarvelt 2000$. Peale segaseid kõnesid pangaga tuli välja, et see rendifirma omanik ei maksnud kunagi meile tagatisraha tagasi. See oli hoopis pank, kuhu ma augusti alguses tegin krediitkaardi pettuse avalduse. Ja kui 2 nädalat tagasi pank mulle helistas ja küsis lisadokumente uurimuse jaoks, siis mina heas usus hoopis canceldasin selle uurimuse, sest me ju "saime raha tagasi omanikult". Seega pank järgmine päev võttiski 2000$ "tagasi". Täiesti kreisi lihtsalt milline arusaamatus. Nüüd siis oleme alguses tagasi ning andsime avalduse sisse kohtusse, järjekordselt. Pank proovib aidata aga see võtab aega nädalaid... Ma ausalt ootan 2018 lõppu, sest see aasta on minu jaoks olnud üks elu halvimaid. Nii palju stressi erinevates eluvaldkondades ja vahel ikka viskab nii kopa ette. See elu ikka pidevalt viskab kive mulle siia tee peale ja ainuke võimalus on end motiveerida, et küll ka sellest üle saan ning asjad lähevad, PEAVAD, paremuse poole liikuma, aga ausalt ka, vahel on lihtsalt niiii raske! Mis seal ikka, tuleb jälle tegeleda sellega, sest see on mu Uus-Meremaa tripi raha haha! 
***
Wow finally we got good weather and we also had a car to get out from Melbourne! I quickly organised myself a day off from work to enjoy this sunshine and after a stressful week I really needed to relax! So on Sunday morning we headed to Phillip island where we had been in June and we loved it! On our way there I discovered they also have Koala Conservation centre so we decided to give it a quick visit because my boyfriend had never seen koalas and I love these animals! Sad thing is that their homes are being destroyed, of course by us humans... People build houses and roads and to do that they tear down so many forests which is home for wildlife. So sad!!! But luckily we have kind people who care about them and give them a new home!  
After cuteness overload we decided to enjoy the sunshine! We discovered some beaches and I even had a swim, even tho it was freeeeezing! I loved being back in nature and by the ocean, it really is my happy place. I am loaded with new energy now and I need it because I have to face the problem what occurred 1,5 weeks ago. Do you guys remember the flat drama where we had problems getting back our bond 2000$? Well, we are back at it. Long story short, turns out we never got our money back, it was all the time bank who gave us the money back because I filed a credit card fraud application. But when they called me about the case, I said we don't need it anymore because "we got our money back" or that was what we believed. So bank took 2000$ out from my account... So we are back at the beginning. Crazy right? Like how much longer I have to deal with this shit? I've really reached my limit and now I am going after it. So we are going to court again and this time I will make sure he will pay. I am really looking forward to this year to end. I've had many great moments and happy memories but mostly what I remember from this year has been only stress and so many down moments. So many challenges and there has been so many moments where I just can't handle all of this. I have so much to be happy about, I really shouldn't let these things to bring me down, but we all have weak moments and sometimes all of this gets me. But going back home or giving up is not an option, just have to motivate myself and have faith that things will get better! Xx

3 kommentaari

  1. Hey! Istudes täna hommikul lennujaamas, katkise lennuki kõrval.. Jäädes maha kõikidest teistest lendudest...ja saades sellega omale lisaks üks lend ja 13 tunnine hilinemine sihtkohta, mis omakorda toob kaasa imelisi jamasid.. Ma mõtlesin, et õudne, mille eest kõik see.. Aga ju siis nii oli praegu vaja ja ikka ja jälle ma tuletan su kesla-aegset ütlust nagu mantrat omale meelde.. Küll kõik paika loksub!

    Ole tubli ja tugev kallis Annika!

    Sinu Reelika

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kallike!!! Ma vahel mõtlen ka, miks seda kõike vaja on ning tuletan ka endale vana head lauset "Küll kõik paika loksub!" meelde! :* Loodan et Sul ka kõik paika loksub ja jõuad sihtkohta! Kallid! xx

      Kustuta
  2. Wow!!!! you look damn hot!!!!!!!!

    VastaKustuta

Back to Top