NO BLUE MONDAYS

 Oh kui mõnus päev oli esmaspäev! Tegin hommikul vara trenni (olen paar kuud laisk olnud ja null motivatsiooniga) ning nautisin rahulikku hommikut ja seda kuumust! Päeval sain Liiliaga kokku, kellel oli viimane päev Melbsis. Niii kahju, et ta Sydneysse kolis, sest meil mõlemal olid samad huvid ja käisime tihti koos pildistamas ja lõunatamas! Ta just lõpetas oma õpingud sotsiaalmeedia turunduses, samas koolis kus mina käin. Et kuidas ma lampi eesti sõbranna leidsin? Nägin kuskil facebookis Melbourne grupis ta nime ja vaatasin et ohooo ta õpib seal koolis kuhu ma minna tahan! Saime kokku ning juttu jätkus pikaks ajaks! Igatahes, nüüd ongi põhjust Sydneysse minna! Nüüdsest mind kaamera eest leida ei või kui just peikat tüütama ei hakka. :P  Või siis hoopis ootan märtsini, ma ei tea kas olen siin maininud aga MU ÕED TULEVAD MULLE AUSSI KÜLLA! Või noh, siiani on piletid ostetud Singapurini ja lootsime et Black Fridayl tuleb mingeid soodukaid sealt edasi aga njetu. Ma ikka moosisin neid Eestis olles ja oktoobri lõpus ostsid nad piletid kuna ma leidsin lihtsalt nii hea pakkumisega piletid Singapuri (vaid 440€), et nad ei saanud EI öelda!  Aga kahjuks just nendel kuupäevadel, mis nad valisid, on vaid megaaaaakallid piletid Melbourne haha! Igatahes ma niiiiiii ootan neid ja ei jõua ära oodata, et saaksin näidata neile riiki kus olen juba üle 2 aasta elanud! Nad tulevad küll väga lühikeseks ajaks, vaid 9 päeva aga siiapoole maakera reisides tuleb arvestada ajakuluga ning samuti väike Ruben jääb sel korral koju empsi ootama! 
2019 algab igatahes väga ägedalt! Uus-Meremaa ja õed siia, mida veel tahta! Võib-olla uut kaamerat? Black fridayl oli vähemalt üks hea pakkumine, Sony a6300 megahea hinnaga mida ma olen kaua vesistanud, niiet tuleb vist ikka see ära soetada ja süüa nuudleid paar nädalat haha! 
***
No blue mondays whatsoever! Such a great day! Started with an early workout and it really gave me a good start for the day. I've been very unmotivated for past few months, haven't worked out at all and been feeling so guilty. I met up with Liilia, because it was her last day here in Melbourne so we decided to take some photos together and enjoy the day. I am so sad that my another Estonian friend is leaving Melbourne! We are studying the same thing and have same interests and it was always good to share the ideas! So from now on, I will go back to behind the camera only or I'm gonna annoy my boyfriend haha!  Or, I can wait until March! I don't know if I have mentioned here but my sisters will visit me in March!!! How freaking excited I am! Well actually we still have tickets only to Singapore, because when I was in Estonia I was trying to convince them to visit me and suddenly in the end of October when I found too good to be true flight deal to Singapore, they couldn't say no and bought the tickets! Sadly they chose the dates when there is no good deals to Melbourne haha! The flights from Singapore to here are soooo freaking expensive! Anyways, we were betting on Black Friday sale but that didn't deliver whatsoever. At least my dream camera was on sale! I think I have to buy it and the rest of the month eat noodles haha. I am very excited about upcoming months, so much to be happy about!  xx

Kommentaare ei ole

Back to Top