LIFE IS TREATING US WELL

Ma arvan et see tuleb üks rõõmsamaid postitusi ever! Mul on jagada vaid häid uudiseid, sest kõik on läinud siiani lihtsalt suurepäraselt väikeste tõusude ja mõõnadega nagu elus ikka! :P Olen nüüdseks olnud peaaegu 3 nädalat Melbourne elanik ja ma olen täiesti armunud sellesse linna. Nii palju ägedaid kohti/kohvikuid/tänavaid (you name it!),  üleüldse selle linna vibe ja kultuur on nii lahe ja kaasahaarav, et raske mitte armastada siin elamist! See linn on 100% väärt oma "parim linn elamiseks maailmas" tiitlit! Esiteks, kesklinnas olev transport (trammid) on tasuta! Ja ma elan kesklinnas, täpsemini Docklandis (kes tahab võib googledada :P) ning mu maja ees on trammipeatus mis on tasuta transpordi tsoonis. Ehk siis transpordi peale ei kulu mingit raha, kui just ei lähe muid piirkondi avastama. Samuti kõik muu eluks vajalik on mõne minuti kaugusel. Suur toidupood üle tee, post, raamatukogu,kohvikud, jõe äärne park jne. Superluks piirkond elamiseks! Oleme nüüdseks nädal aega ka oma kodus elanud ning mõnusalt sisse seadnud. Meie korter on kahetoaline ning üürime siis ensuite tuba, mille eest maksame 460$ nädalas. Maja ise on vaid 6 kuud vana, seega kõik näeb välja väga uus ja puhas. 20-nda korruse vaated on lihtsalt ülikihvtid ning meie majas on ka 4-ndal korrusel aed ja grillimisala, ja esimesel korrusel ka bassein ja mullivann.  Meiega elavad 2 noort saksa poissi kes üürivad teist tuba ning nad on ülichillid ning poleks osanud paremaid korterikaaslasi soovida. Teen väikese korterituuri ka instagrammi ning panen siia ka mõned pildid?! Mis arvate? ;) Peiksiga elamine on ka superluks ning mul pole kunagi kellegiga koos nii lõbus olnud! Kellegiga kokku kolimine on alati suur risk, eriti kui oled olnud vaid kaugsuhtes haha! Meie puhul läks asi vaid positiivselt, koos otsuste tegemine tegi meie suhet vaid tugevamaks. Äge oli ka koos kodušopingut teha, korter oli küll möbleeritud, kuid kõik muu oli vaja meil endal osta. Esimese päevaga kulutasime juba 500$, et osta igasugust pudi-padi, aga mis teha, see on üks pidev kolimise/reisimise osa. Meie leping on hetkel kolmeks kuuks, aga arvatavasti jääme siia kauemaks. Juba seepärast, et kulutasime nii palju raha vajalike asjade soetamiseks haha! Ja meile mõlemale meeldib siin elada!
Aga rääkides tööotsimisest! Gold Coastist lahkudes lubasin endale, et võtan nädala linna avastamiseks ja siis hakkan tööd otsima aga Easter pühad venisid pikaks laisklemiseks ja siis igast muud asjad ja korterisse kolimine jne jne ehk siis jah see sisseelamisperiood läks lausa kahenädalaseks puhkuseks! Aga mul ei olnud mingit kartust, et ei leia tööd ning esmaspäeval tegin end ilusaks, lihvisin veits oma CV-d ja jalutasin mõnda kohvikusse/restosse mis mulle meeldisid. Kui aus olla, siis ma väga tahaksin teha erialast tööd aga mu šansid, et mind tööle võetaks on suhteliselt nullilähedased. Nimelt, mu viisa lõppemiseni on vaid 4,5 kuud ning keegi ei taha kedagi uut välja koolitada vaid mõneks kuuks. Teen natuke aega veel hospitality valdkonnas tööd ja siis hakkan muid võimalusi otsima. Suure tõenäosusega jään siia natuke pikemaks, aga eks näis mis elu toob ja ei julge siin veel midagi välja kuulutada! Hospitality valdkonnas töötamisel on palju plusse, väga paindlik graafik, easy money ning kiire võimalus sõpru leida haha! Aga kuidas läksid mu tööotsingud?
Samal päeval sain tagasisidet 4-st kohast, sain järgmiseks päevaks kolm intervjuud ning kõik kohad tahtsid mind tööle võtta ning valisin ühe koha, kus kõigepealt pidin täitma küsimustiku, siis tehti skilled test, näitasin oma kokteilitegemis oskust ning neile meeldis mu espresso martini hehe! :P Igatahes, valisin selle restorani ja neljapäevast alustasingi seal töötamist ja samuti okei tunnid. Super! Naljakas mõelda, et järjekordselt mind hoiatati et oiii nii raske tööd leida ja hakka aga varakult otsima jne. Tahaks vaid öelda kõigile Austraaliasse reisijatele/olijatele, kui ikka oled hakkamist täis ja positiivse suhtumisega, siis leiad töö koheselt! ;) Plaanin nädala pärast ühe töö veel lisaks võtta, sest vaja pangakontot kasvatada, aga hetkel võtan vabalt, sest kui ikka peaaegu 3 nädalat pole töötanud, siis tagasi töörutiini saamine on piinarikas haha! Tegin omale ka väikese kingituse ning ostsin omale The Scripti kontserdile järgmiseks nädalaks pileti, kus soojendajaks on JP Cooper!!! Ei jõua ära oodata! Täna nägin esimest (!!!) korda ka vihma ehk sügis on kohale saabumas. Melbourne on tuntud kui 4 seasons in 1 day linnana ning minu üllatuseks oleme saanud ikka eriti ilusa ja päikselise sügise siiamaani. :P Unustasin mainida, et peiks sai samuti koheselt tööle, niiet saame plaanima hakata uusi põnevaid trippe! Naljakas mõelda, et kui Teie kõik kannate suveriideid, siis mina kannan mantleid ja kampsuneid haha! Kuigi ega seda Eesti suve ei tea, võib-olla kannate ka hahaha! Aga siin mõned pildid esimestest päevadest Melbournes! xx
***
I have only good news to share because so far everything has gone really well with some little ups and downs like always in life! I have lived in Melbourne for 3 weeks now and I have totally fallen for this city! So many cool places/cafes/markets etc to discover and overall this city's vibe and culture is just so cool and vibrant that you really can't not love it! It totally deserves the title "best liveable city in the world". For example, trams in the city are for free! Not that many cities in the world are offering free transport, but this one is and the best part, I live in the city and tram stop is in front of my house so I don't use any money for transport, unless I am going out from the city. I live in Docklands, such a cool area, pretty windy tho but everything you need is just 1-2 min walk away (groceries, library, post office, cafes, restaurants and the list goes on). We have lived here 1,5 weeks and really love the area. We have 2 bedroom apartment and we are renting an ensuite room for what we pay 460$ per week. The building is only 6 months old, so everything looks nice and clean. We also have pool and jacuzzi on the ground floor and even the garden and bbq area on the 6th! Two german guys are renting the other room from our flat and they are super nice, so we really couldn't dream of better flatmates! Moving in with my boyfriend has been so much fun too! It can be a big risk to move in if you have been only in long distance relationship haha! But luckily for us things have been only positive! It was so much fun to do home shopping together too but not fun for our bank accounts! We spent 500$ in only 2 days but at least now we have everything we need and we really feel like h o m e .  (Ok we still need vacuum cleaner haha!)
But talking about work! When I left Gold Coast, I promised myself that I will take a week to explore and then get into work mode, but somehow it got to 2 weeks haha! But I wasn't afraid of not getting a job, my plan was to get something in hospitality so on Monday I took my resumes, made myself pretty and walked in to some restaurants. I got 3 interviews for the next day and also some trials, so in one day my job was sorted! I chose one restaurant and I like it there, it's easy and people are nice too! My boyfriend got a job right away too so we are both working now and it's nice to finally get something into our bank accounts! Hopefully we can start planning new exciting trips now! Sad news is that the autumn is coming haha! Damn, I miss the heat so so much!!!  We've had such a nice sunny autumn here so far, can't complain at all, but now we are seeing our first rainy days. It's gonna be a weird feeling not to be in Europe for summer. I've always spent some time of it in Estonia, but this year I am wearing hats and coats in Melbourne! Here are also some photos of our first days in Melbourne and apartment photos are coming soon too! xx

Kommentaare ei ole

Back to Top