MY KIND OF MONDAY

Hommikul suundusin kindla sammuga poodidesse! Eks ikka selleks, et leida uued bikiinid homseks staffi peoks! Kuna ma olen üks otsustusvõimetu inimene, siis ostsin lausa bikiinid ja 2 trikood ja eesmärk oli mingi neist tagastada peale kodus peegli ees tiirutamist, aga pangakonto kahjuks otsustasin kõik alles jätta haha! Mul on tavaliselt niii nii raske leida sobivaid bikiine ja tulen poest tagasi masenduses, sest ma pole kunagi oma kehaga rahul! Aga õnneks aastate jooksul ja eks ikka üles-alla emotsioonidega olen õppinud oma keha armastama, kuigi hetkel olen seal madalseisus. Ma pole kaks kuud trenni teinud ja saan vaid enda peale näpuga näidata. Tahaks kirjutada et homsest lähen teen jõusaali lepingu, aga ei, hoopis kolmapäevast, sest homme on meil töö jõulupidu, mis tuleb lihtsalt appi-kui-lahe! Omanik paneb oma 3 restorani kinni ja me kõik läheme hommikusöögile, siis juba paadi peale, millega läheme ühe populaarseima saare peale, kus meid ootab rannabaar, jet ski-d, võrkpall ja igast muud ägedad tegevused ja õhtul läheme kõik koos klubisse! EPIC! Ma tõesti leidsin ikka ülilaheda koha töötamiseks! Ja see hommikune shopping on igati põhjendatud!
Peale tunniajast outfittide proovimist läksime majakaaslasega randa ja enne seda käisin ma oma kulme värvimas. Elu mõttetumad 20$, sest see värv on juba täiesti maas... Möödas on vaid 6 tundi. Ei oskagi seda naljanumbrit kommenteerida. Põhimõtteliselt me jäime rattaga sõites vihma kätte ja see värv lihtsalt voolas mu kulmudelt maha... Igatahes rannas oli nii tuuline, et seal pidasime vastu 20 min ja otsustasime osta vegeburksi materjali ning koju kokkama minna. Nii mõnus vaba päev järjekordselt! 
***
I started my morning with a bit of shopping because I needed some new bikinis for tomorrow's staff party! Oh yeah! Of course I couldn't decide at the shop so I bought two swimsuits and my first ever white bikinis. My plan was to return something but after admiring my finds, I decided to keep all of them haha! My poor bank account! Actually I hate bikini shopping because I never find anything what fits me and I get frustrated and I leave the shop depressed because I'm never happy with my body! Luckily over the years I have learned to love and take care of my body, but at the moment I haven't worked out for almost 2 months and I am the only one to blame here. I wish I could be more stabile, but with working out I have always been so up and down. Anyways, I'd like to write that I'll get back to the gym first thing in the morning but I will do that on Wednesday because tomorrow it's time for staff party! This is gonna be epiccc! We will go on a boat, chill on an Stradbroke island, have some fun with jet skis, play volleyball, have some drinks and then in the evening go out together! It's gonna be a loooong day for sure! So my shopping is totally justified! 
After finding the perfect outfit for tomorrow (I am such a girl haha) I went to the beach with my housemate. Before that I got my eye brows tinted and it was quite pointless, because we got caught by the rain whilst cycling and it just washed off. Half of my face was covered with that tint haha! Paid 20$ just to have my brows tinted for 2 hours! Sadly it was so windy at the beach and the storm was coming so we got some groceries to do vegetarian burgers. Food always makes everything better! It was so nice to hang out on the balcony and listen music and eat haha! Another amazing day off!  

2 kommentaari

  1. Olen jälginud su blogi juba umbes aasta ja mulle väga-väga meeldivad su postitused ja stiil ja riided ja elustiil - ühesõnaga, kõik! Puhtast huvist (ja ehk ka inspiratsiooniks) küsin - kuidas su tihe kolimine välja näeb? Tundub, et sul on palju riideid ja aksessuaare, ja ma tõesti ei mõtle seda kuidagi halvustavalt, aga kuidas nende toimetamine ühest kohast teise on?

    Ma ise õpin UK-s ja kuigi olen juba kolmandat aastat samas linnas, üritan asju umbes kahe kohvrij jagu hoida, et saaksin vajadusel kiiresti jälle kolida :D Ja selle tulemuseks omakorda on see, et kannan samu basic riideid päevast päeva, mis on vahel veidi igav :D

    Ps, keha on kadestamisväärne!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oooh nii tore, igasugune vastukaja teeb alati mu päeva tuhat korda paremaks!! :) Kusjuures, see teema on väga aktuaalne minu jaoks, sest see "kolimine" ja "lahkumine Austraaliast" hingab pidevalt mulle kuklasse. Kui suvel olin Eestis, jätsin palju ilusaid asju (kotid, jalanõud ja osad riided)maha, sest teadsin et soetan asju juurde. Aga ma olen samuti proovinud hoida asju kohvrijagu aga kahjuks enam selle arvestusega välja ei tule ja kui Melbourne kolin, siis on juba kaks kohvrit. Tihtipeale tegelt viskan vanu kantud asju ära, või siis olen natuke laiali jaganud. Aga tegelikult on ka väga suur faktor see, et mu kõik riided on suvised ehk need ei võta nii palju ruumi kui kampsunid/teksad jne. ;) Soovitan osta vähe odavamaid põnevaid esmeid või ehteid ning nendega mängida :P Loodan et vastasin Su küsimustele! ;)

      Kustuta

Back to Top