HAPPY BIRTHDAY TO ME

Teisipäev oli vähe erilisem päev, sest sain aasta vanemaks! Poleks ealeski arvanud, et veedan oma sünnipäeva maasikavagude vahel 11 tundi vihmas töötades. Aga nii ta läks ja see sünnipäev jääb vist eluks ajaks meelde! 26 ja lootus uus!  Peale pikka väsitavat tööpäeva avasime vahuveinid ja olin ka kookidega oma farmiperekonda varustanud, kes on lihtsalt superlahedad inimesed ja mul on nii hea meel, et see päev möödus just nendega! Aitäh kõigile õnnesoovide/laulude/videode/maasikasoovide eest! Pole ammu oma sünnipäeva Eestist eemal tähistanud aga Teie armsad sõnumid tegid päeva miljon korda ilusamaks ja isegi maasikate korjamine oli nauditav! Mõtlesin teha väikse throwbacki 25-ndasse eluaastasse, mis oli väga meeldejääv minu jaoks. Sai palju reisitud, suuri otsuseid vastu võetud ning iseend veel rohkem tundma õpitud. Mõtlesin et oleks äge jagada seda läbi 25 pildi!
/ / / 
I never thought that I will spend my birthday picking strawberries for 11 hours and in the rain! Well, at least I will always remember that! After long shift we opened some bottles of bubbly with my farm family and I even organised some cakes! It really felt like a proper birthday and I was so happy to spend it with my strawberry familia! Thank you all for the birthday wishes, it really made my day! Thought it would be fun to do a little throwback and share 25 special moments from my year. 
Eelmine aasta lendasingi kohe peale oma sünnipäeva uue seikluse poole, milleks oli Austraaliasse kolimine. Kes oleks arvanud, et see plaan vastu taevast lendab ja algus nii raskeks kujuneb. Olime Aasias kuu aega kinni ja proovisime selle halva olukorra enda kasuks pöörata. Eks ikka reisides ja siis pärast pankrotis olles haha! Esimesena jõudsingi Kuala Lumpurisse, Malaisiasse. 
/ / / 
Last year after my birthday I flew right away towards my new adventure, what was supposed to be moving to Australia. But who the hell knew that the beginning will be so hard and such a struggle. So, we were stuck in Asia for a month and decided to turn that situation around and just use the opportunity to travel around and spend all our savings haha! Well, we didn't have any other option. So, first I landed in Kuala Lumpur, Malaysia! 
 Siis otsustasime Laost külastada! /  Then it was time to discover Laos!
Edasi avastasime juba Kamabodžat ja ühte maailmaimedest-Angor Wat.  / After Laos we travelled around in Cambodia and visited Angkor Wat.
13.septembril maandusime lõpuks Perthis ning uus seiklus võis alata! Muidugist pidin koheselt känguruid nägema hah! Ega ma siis veel ei osanud teada, et hakkan neid igapäevaselt farmis nägema. 
/ / /
 After month stuck in Asia, we finally landed in Perth, Australia. New home country! And of course I had to see kangaroos asap!
Peale kuu aega otsimist leidsin töö restoranis, kust ma sain omale nii ägedad sõbrad! Otsustasin ka oma südant kuulata ja jätkata oma Austraalia seiklust vallalisena.  Kolisin 2 kuu jooksul 3 korda ning viimases kohas elasin prantslastega 2 kuud, kes said mulle nii-nii kalliks ja see aeg oli lihtsalt nii lahe ja seiklusrohke. Ma poleks ealeski arvanud et leian omale nii kalli sõbranna kuskile lihtsalt kolides!  Time of my life, for sure. Ja siis muidugi esimesed jõulud Austraalias, mis olid väga ägedad. Kokkasime kõik koos ja peale suurt lõunasööki hüppasime basseini! Mida muud 40 kraadiga teha!
/ / / 
I got a job in restaurant and found new awesome friends. Took also a big decision to continue my Australian adventure alone. I moved 3 times in less than 2 months, which is crazy and in the last place I lived with my French people for 2 months. I really had the time of my life and found a friend for life. And of course my first Christmas in Australia! It was so different, but I enjoyed it so much!
Need kõik tripid erinevatesse randadesse ning kohtadesse ja muidugist meie girlstrip Rottnest saarele! Uskumatu kui palju lahedaid mälestusi!
/ / / 
I think I saw way too many amazing beaches in few months. And our awesome girls trip to Rottnest island. So many beautiful memories! 

Peaaegu 3 kuud veetsin ma farmis, mis oli ikka täiesti uskumatu seiklus. Igapäevaselt sõitsin traktoriga, nautisin välikäimla võlusid, jooksin madude eest ja elasin ilma wifita!
/ / /
Lived farmlife for almost 3 months and got a proper Aussie outback experience! Casually were driving tractors, running away from snakes and "enjoyed" life without wifi!
Siis oli aeg kolmeks kuuks Eestis, et astuda tädirolli ja veeta aega oma pere ja sõpradega! Mul oli tõeliselt unustamatu suvi Eestis!
/ / /
Went to Estonia for 3 months because of this little guy and to see my family! I had amazing summer back at home. AMAZING!
Jõudsin ka nädalaks Londoni oma sõbrannale külla! 
/ / /
Went also back to my old home city- London! Spent awesome week there with my bestie! 
Jõudsin veel ka oma pikaaegse ja ammu unustatud idee ellu viia ning reisida ringi Euroopas hääletades oma kalli sõbrannaga! 3 nädalat ja 4 uut riiki minu jaoks. Again, time of my life!
/ / /
Spent 3 weeks hitchhiking around in Europe with my best friend. What an adventure it was! Again, time of my life!!!

Ootan huviga oma uusi seiklusi! / / / Looking forward to new adventures! 
So 26, bring it on! 

Kommentaare ei ole

Back to Top