EUROTRIP 2017

Juba on Eestis oldud 1,5 kuud ja on aeg uuteks seiklusteks oma sõbrannaga ning selleks korraks siis vana hea Euroopa. Ainuke erinevus on see, et me ei võta suunda lennujaama, vaid hoopis Pärnu maanteele, kust hakkame hääletama! Me ausalt ei ole kukkunud pea peale ja kruvid ei logise! Me lihtsalt ihkame uut seiklust, väljakutset ning midagi, mis paneks natuke proovile.  Me mõlemad oleme backpackinud Aasias ja elanud teistes riikides ning nüüd tahame lihtsalt midagi uut. Selle peale ütles mu sugulane, et kui midagi uut tahad, lähed shoppama, mitte hääletama hahaa!  Aga meil mõlemal on see soov kuskil tagakuklas tiksunud aga kunagi pole õige aeg olnud, kuid nüüd tundub nagu oleks viimane aeg seda teha, sest vanus tiksub peale ja aasta-aastalt lähen reisidega ka aina mugavamaks. Idee muutus teoks kui paar kuud tagasi kurtsime teineteisele oma raskeid elusid. :D Mina olin siis farmis kurnatud ja tema kooli ja tööga. Otsustasime siis üheskoos suve meeldejäävaks teha ja nüüd siis ongi minek!
Meie "lõpp-puntiks" on siis Horvaatia, kus tähistame sõbranna uut numbrit ning tagasi lendame  3.juulil Veneetsiast. See kõik vahepealne on improviseerimine. Me võtsime mapsi lahti ja siis lihtsalt vaatasime enam vähem mis kohti tahaks külastada. Mingisugune plaan on paigas ning kui kellegil on järgnevate asukohtadega soovitusi, siis palun palun kirjutage mulle või jätke kommentaar!
Eesti-Läti-Leedu (proovime kiirelt läbi hääletada). Oleme optimistilikud ja tahame Poola jõuda ühe päevaga ning suure tõenäosusega kuskil teeäärses motellis peatuda.  --> Krakow (Poola) --> Poprad (Slovakkia) --> Bratislava (Slovakkia) --> Viin (Austria) --> Graz (Austria) --> Sloveenia --> Rijeka (Horvaatia) --> Pula (Horvaatia) --> Trieste (Itaalia) --> Veneetsia (Itaalia). 
Eks näha ole kuhu me tegelikult jõuame! Majutusi meil ette broneeritud ei ole, sest siis jääb rohkem spontaansust ja vabadust.  Sellise reisisuuna võtsime seepärast, et kumbki meist ei olnud neid riike avastanud ja tagasilend on Veneetsiast kuna muud lennud seal ümbruses olid kallimad. :D Ning ma ei ütleks iialgi ei Veneetsiale, sest see on üks mu lemmiklinnasid Euroopas. Järgnevad kolm nädalat proovin siis Teieni tuua oma reisiseiklusi telefonist blogides ning hoidke siis meile pöialt! 

Kommentaare ei ole

Back to Top