TIME FOR CHANGE

Siin on ikka päris pikk vaikus olnud ja peaks siis kuskilt nagu alustama.  Ma olen oma postkasti palju kirju saanud igasuguste küsimustega ja peakski siis vist sellest kõige suuremast muutusest alustama. Miks ma siis eemal olen olnud? Mõned vist on juba aru saanud, et ma ei ole enam oma Norra peikaga koos. Tegelikult juba viimased 1,5 kuud. Paljudele tuleb see uudis suure üllatusena, ka mu lähedastele ja perele tuli see nagu välk selgest taevast, aga kahjuks polnud ma juba viimased kuud selles suhtes 100% õnnelik ja mina ise. Vahel tuleb teha raskeid otsuseid ning kuulata enda südant ja seda ma ka tegingi. Meil olid suurepärased 1,5 aastat täis palju seiklusi ja unustamatuid hetki, kuid kui asi ei toimi enam siis on aeg edasi liikuda.
On aeg elada jälle iseendale ning seda ma ka teen. Olen leidnud mõnusa harmoonia ning olen õnnelik kes ma olen. Austraalias elamine meeldib endiselt väga, väga ning on ka vist plaan jääda teiseks aastaks. Ei taha kuidagi veel tsau-tsau öelda sellele ägedale elule siin. Vahepeal kolisin jälle ehk siis neljas kodu 3 kuu jooksul, aga kes mind snapis jälgib siis teab et mu praegune kodu on megaäge! Mõnus suur bassein, jõusaal, mullivann ja isegi saun, mida muidugi kasutanud ei ole. Leidsin kuidagi eriti õige koha, sest kesklinn on vaid 10 minuti jalutuskäigu kaugusel ning korterikaaslased on ka ägedad! Käisin sõbrannadega ka Rottnest saarel, mis oli tõeline paradiis ja millest tuleb eraldi postitus! Kuna siin on suvi praegu siis kogu linn elab ja igast erinevad sündmused/festivalid leiavad aset, seega käin väljas päris tihti ja üldse kogu vibe on väga chill. Olen palju aega veetnud siin oma sõpradega, kes on mulle väga kalliks saanud ja kellega ma ka suurepärased jõulud veetsin. Meie jaoks oli see siin küll vaid üks päev aga väga meeldejääv.  Kokkasime imemaitsva söögi, vahetasime kingitusi, hüppasime peale sööki basseini, kuulasime jõulumuusikat ja veetsime terve õhtu lösutades teleka ees jõulufilme vaadates. Kartsin et jõuludel tuleb koduigatsus, aga õnneks läks see minust mööda ja eks ka suur osa on mõttejõul. Oluline on et lähedased oleksid südames ja mõtetes aastaringselt! Näen neid juba aprillis kui Eestisse tulen teatud põhjustel. :P  Ma tahaksin tegelikult palju rohkem blogida, sest tunnen et mul on nii palju positiivset energiat ja mõtteid mida jagada. Soetasin omale laheda "365 päeva" märkmiku kuhu kirjutan/joonistan igapäevaselt, seega mingisugune väljund on olemas. 10 aasta pärast on päris lahe seda lugeda. :P Põhjus miks ma ei saa blogida on väga lihtne-mu arvuti on katki. :D Jõuluvana macbooki veel ei toonud, hoopis bookisin surfitunnid omale (mis täna hommikul canceldati suurte lainete tõttu nuuuks). Collect moments, not things on alati esikohal, kuigi ega arvutist ära küll ei ütleks! Kui tahate mu tegemistega kursis olla, siis mu instagram on aktiivne- annikavokksepp.
Loodan et Teil kõigil olid ilusad jõulud ning olete valmis vana aasta selja taha jätma ning uude aastasse võtate kaasa vaid parimad emotsioonid ja seiklused, kuid ka mõned õpitud tarkused! Aasta lõpp on minu jaoks alati olnud kuidagi eriline, sest see on hetk kus vaatan tagasi ja olen tänulik iga mälestuse eest.  Elu on täpselt nii hea kui heaks Sa selle ise teed.
Ilusat aasta lõppu mu kallid! ♡

2 kommentaari

  1. Kas sa käid seal tööl ka kuskil või kust kogu lõbu jaoks raha saad? :)

    VastaKustuta
  2. Muidugi käin ikka tööl :) Finantseerin iseend ning esikohal on alati reisimine, mitte materiaalsed asjad. ;)

    VastaKustuta

Back to Top