LEAVING, AGAIN

Nüüdseks olen jälle oma elu ühte kohvrisse pakkinud ja  Eestimaa pinnalt lahkunud ning poolel teel (loodetavasti) Austraaliasse, Perthi. Ütleme nii, et kõik on väga väga lahtine, kuna mu peika pole endiselt viisat saanud ehk keegi seal Austraalias on natuke liiiiga palju laisavõitu ning ei liiguta end. Seega ta on juba 3 nädalat chillinud Tais ja Malaisias. Mis seal ikka, teeme siis hoopis järjekordse Aasia tripi! :D  Hommikul kui Bangkokis maandun, saan teada kas lendan Perthi või hoopis Kuala Lumpurisse. Loodetavasti ikka Perthi aga ega ise ka ei usu seda, kui siia kirjutan aga lootus sureb viimasena! 
Nagu ma ka igas eelnevas postituses olen kirjutanud, siis see suvi läks ikka liiga kiirelt!!! Õnneks ma jõudsin palju teha ning midagi kriitilist hingele kripeldama ei jäänud aga ikkagist oleks tahtnud natuke veel Eestis olla. Ükskõik kui palju päevi ma oleks rohkem olnud, tegelikult poleks ikka piisav olnud. Raske oli natuke sõpradele ja perele tsau öelda, aga see "lennujaamas ärasaatmine" on minu puhul juba üsna tavaline. :D Seekord lihtsalt pole kodulend 3 tunni kaugusel ja alla saja euro.  Aga uus seiklus ootab ning usun, et saab vinge olema, missest et see algus on väga konarlik ja mittesoosiv olnud. Suur süda ja kalli ka mu kõikidele armsatele sõpradele, kes sünnipäeval meeles pidasid ja kes ka tähistama said tulla! Ja veel suurem süda mu perele, kes alati olemas on!
Siit tuleb ka viimane outfiti postitus meie armsa Kumu juurest! Järgmised sellised postitused tulevad juba teiseltpoolt makeera. Ja kui ma lennukis und ei saa, siis kirjutan natuke rohkem Austraaliasse elama minekust ja kõige maksumusest, äkki kellegil ka huvi? ;) Jällenägemiseni armas Eesti!
***
For now I have left already Estonia and I'm on my way (hopefully) to Australia, Perth. This beginning haven't been very cheerful because my boyfriend still (!!) hasn't got his visa and has stayed already 3 weeks in Thailand and Malaysia. When I'll land in Bangkok in the morning, I will find out if I'll be flying to Perth or to Kuala Lumpur. Well, if not, let's do another Asia trip then haha! 
Like I've mentioned already in earlier posts, thennthis summer went by way too fast! Like seriously! Luckily I managed to do loads of things so it's okay to leave. Of course it's hard to say goodbye to my friends and family, but I've been "away" so many times already, that they are even making jokes about it. :D But this time it won't be 3 hour flight to home, more like 40. :D But new adventure is waiting and even tho the beginning have been a bit too much stressful, I know that this adventure will be awesome! New country, new culture and new experiences!
And here is my last outfit post from Estonia and also my new favorite skirt. I'm totally in love with it! Also, I found this bomber from Zara's autumn collection and it was only 20 euros! It's definitely too hot in Asia to wear that but in Perth it's gonna be perfect, because spring is starting there. So, this is it, let the new adventure begin and I will update my blog as soon as possible! Hugs!
Bomber-Zara // Trainers-Adidas Superstars // T-shirt- Cropp // Skirt- H&M // Bag-Vintage // Hat-Primark

1 kommentaar

Back to Top